sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Toukokuun viimeiset

Toukuu lähenee loppuaan ja sitten alkanee kait virallisesti kesäkausi. Tänään on ainakin ilma antanut taas viitteitä kesän tulosta. Ollaan vapaan sunnuntaipäivän ratoksi tehty puutarhatöitä ja grillattu terassilla päiväruuat ja vain nautittu kotona olosta.
Jos nyt kirjoittelisin toukokuun loppupuolen kuulumiset.
20.5. syntyivät sitten kovasti toivotut Hyrrän ja Rikun lapsukaiset. Ensin syntyi kaksi merleurosta ja sitten kaksi trikkityttöstä. Tähän väliin ehti syntyä myös trikkiuros, joka valitettavasti syntyi kuolleena :( Täältä linkistä löytyy kuvia vaaveista ja ei muuta kuin Piian kivaa blogia lukemaan( http://piias.vuodatus.net/ sekä kotisivut http://www.cloudgardens.net/ ) . Olemme Rikun ja Raijan kanssa oikein ylpeitä ja onnellisia uusista Rikun vaaveista ja toivomme pikkuisille oikein ihanaa ja tervettä elämää.

22.-23.5. vietimme Peten kanssa laatuaikaa kahdestaan lomailemalla Hämeenlinnassa. Kuva-albumissani on muutama heikkotasoinen kuva lomailustamme. Kuvat on otettu kännykällä, joten laatu oikeesti mitä on. Mutta ihana reissu kaiken kaikkiaan. Miten sitä tulis oikeesti enemmän kierrettyä tätä omaa kotimaata ja sen nähtävyyksiä. Meillä on varmasti todella paljon mielenkiintoisia paikkoja, joissa voisi aikaansa viettää, mutta jotenkin sitä vaan helpommin ajattelee, että loma tulee viettä "ulkomailla", miksi ????? Ja ihan näitä kahdenkeskisiä retkiäkin pitäisi harrastaa enemmän !!! Kiitos ukkokullalleni tästä reissusta <3

22.-23.5. sain myös vähän väliä tekstaria kasvateilta, jotka kisasivat agilityn parissa. Ihan olisin voinut olla varma, että Samu oli laukussani piilossa, sillä vähän väliä kuului tuttu ääni "Hei apina, sulle tuli viesti".... tämä on rakkaan poikani äidilleen äänittämä viestiääni :D Mutta asiaan... Leevi "Shet Up Limited Edition" kisasi lauantaina Satu Peipon kanssa Kotkan Koiraystäväin seuran agikisoissa kolme kisaa. Ja tadaa, tulos tuplanolla, toisesta vielä sijoitus 2. Kolmannesta radasta hyl. Mutta aina ei voi voittaa ja mä olen ihan äääääärettömän ylpeä ja onnellinen Sadun ja Leevin työskentelystä keskenään.
Sunnuntaina Leevi kisasi tutun ohjaajansa Kari Laukan kanssa kaksi kisaa. Ensimmäisestä 5 ja 6.sija, toisesta 5. Virheistä huolimatta ihanneajat kuulemma paukkui molemmilla radoilla. Joten hyvä myös te Kari ja Leevi !!!
Samoissa kisoissa aloitti myös agilityuransa virallisesti Sumu "Shet Up Trendy Charmer" ja Paula. Lauantaina oli yksi rata ja siitä valitettavasti hyl. Paulan kivasta positiivisesta soitosta ja jutustelusta radan jälkeen jäi kuitenkin tosi hyvä fiilis. Paula ei ollut maissa, vaan kertoili tosi rauhallisesti mistä virheet tuli ja mitä pitäisi yrittää parantaa. Ja ei muuta kuin eteenpäin vain. Näin se pitääkin asenne olla. Sunnuntaina sitten oli tiedossa kaksi rataa, joista ekasta hyl ja tokasta jo tulos, eli 10. Kyllä se siitä Paula ja Sumu, lisää harjoitusta ja vähän väliä kisakokemusta hakemaan, niin kyllä teistäkin vielä kuullaan. (Kuvat Päivi Heinonen)Ja jos jatketaan agilytkuulumisia, niin Venlakin "Shet Up Trendy Touch" kisasi 29.5. Raumalla kaksi kisaa. Toisesta tulos 10 ja toisesta hyl. Mutta asenne Sallalla kohdallaan, eli ei muuta kuin harkkaa ja kisakokemuksia.... ennen kaikkea se tuntuu kuulmma nyt kivalta taitavan ja kivan pikkukoiran kanssa <3, ei mitään pakkopullaa.

Näyttelyssäkin tuli tässä sitten toukokuun loppussa piipahdettua, ihan siis minä itse kehässäkin välillä. 29.5. lauantai aamuna hain tyttöset mukaan Harjavallan näyttelyreissulle. Ensin Piikun ja Riinan ja sitten Sarin ja Aavan. Itsellä jo autossa valmiina Nelli, Sofi ja Kirppu. Kaksi viimeistä sain jo edellisenä iltana vieraakseni (äidillä ja tyttärellä oli harvinaisen hauskaa yhdessä :). Sopu sijaa antaa ja hyvin mahduttiin kaikki kamppeinemme autoon. Säätä oli povattu huonoksi, joten paljon vaatetusta ja näyttelyteltta mukaan pakattuna. Tuomari oli aika mielenkiintoinen tapaus. Ensin uroksille kaikille erinomaista ja arvostelu kuin liukuhihnalta. Tunnissa 3 pentua ja 30 urosta. Sitten tuli pakollinen 45 min tauko kun kaikki nartut eivät olleet vielä paikalla ja ilmoitettu alkamisaika oli tasan klo 12. No siinä tauon aikana ehti miekkonen vähän varmaan miettiä arvostelutapaansa ja tahti muuttui narttujen alkaessa, arvostelu hidastui ja joukkoon otettiin myös toinen väri, tummanpunainen eli EH. No uroksissa oli myös meidän pikkumies Lassi "Shet Up Harry Potter, joka sai ERIn, mutta ei sijoittunut.
kuva Tiina Ahonen
Junnunartuissa jännitettiin sitten pienen Kirppumme "Shet Up Precious One" tulosta. Ja eipä tullut sitten turha reissu Kirpullekaan, vaan ensimmäisestä näyttelystään neiti sai EH:n. Johon olemme oikein tyytyväisiä.
kuva Saija Tuomi
Nuorten luokassa pyörähtivät sitten myös toiset siskokset Aava (Shet Up Promising Choice) ja Piiku (Shet Up Priceless Legacy) ja molemmille heillekin EH:t. No Aava olisi oikeesti ansainnut erin...ainakin mun mielestä. Avoimissa esiintyi sitten tyttöjen äiskä Sofi (Shet Up Mother´s Legacy) ja sai ERIn ilman sijoitusta. Lopuksi kehään meni sadekuuron saattelemana edellisen äiskä ja sitä edellisten mummu, Nelli. Nelli oli sitten ERI 2. Kasvattajaluokkakin olisi tullut kasaan, mutta emme halunneet mennä enää sateessa turhaan seisomaan kehään. Kaksi kaunista soopeliryhmää oli jo siellä ja meitä kiinnosti enemmän kotiin lähtö sillä hetkellä :) Ja meidän ryhmä oli kaikkea muuta kuin tasainen, joten mitä turhia.
Ihan tyytyväinen olen reissuun ja mikäs sitä reissatessa kun on noin kivaa seuraakin :))) Thanks Sari ja Riina <3 Ja kiitos taas Marjaanalle kun sain lainata Sofia !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti