maanantai 10. toukokuuta 2010

Huhtikuun hulinaa

Huhtikuun alku oli jännitystä täynnä. Kovasti puuhailimme Armisen Sirpan kanssa Venäjän näyttelymatkan tiimoilta ja vielä jännitimme, mitä Riku saisi aikaiseksi Halivaaran kenneliin Tytin kanssa. No onneksi tämä jännitys purkautui jo ennen matkalle lähtöä. Eli Halivaaran kenneliin syntyi 3.4. kolme kaunista trikkityttöä. Emänä Halivaaran Tomera Tyttö TYTTI. Kuvia viikkojen varsilta löytyy täältä kansiosta ja lisäilen niitä sinne sitä mukaan kun niitä saan ja ehdin:
http://picasaweb.google.fi/katriina.kauhaniemi/Rikun4Pentue#


Kun tästä jännityksestä selvittiin, alkoi toinen jännittäminen. 3.4. iltalaivalla lähtö Venäjälle Kingiseppiin näyttelyyn kera Rikun ja Sofin. Yötä myöten ajettiin ja paikan päällä olimme liki ensimmäisinä. Edes järjestäjiä ei vielä paikalla ollut, saati kehiä pystytetty. No aikataulussa kaikki kuitenkin alkoi. Tuomarina toimi Mrs Tatyana V. Raschihmarova, Venäjältä. Riku oli val ERI1 SERT VSP ja tulee näin ollen saamaan tittelikseen myös RU CH, kunhan se nyt joskus vahvistetaan... toivottavasti ainakin :) Sofi oli avo ERI2 PN3 V-SERT. Tässä kohtaa näin vähän epäoikeuden-mukaisuutta Suomen näyttelyihin nähden, sillä meillä ei tiettävästi saa omaa koiraa tuoda kehään, jos itse toimii ko kehässä töissä ???? Mutta maassa maan tavalla ja se siitä. Ja meidän edestä sertin napanneen koiran omistaja toi meille myöhemmin "lohdutukseksi" kauniita pääsiäismunia. No ehkä ne kuitenkin olivat kiitosta myös ystävällisyydestämme ja juttuseurastamme kehää odotellessa. Ja kävihän omistaja jo aamulla ulkona kehumassa Rikua ja Sofia, tosin siinä vaiheessa emme tienneet vielä olevamme kehässä vastassa toisiamme.

Tässä Armisen Sirpan ottama kuva munista. Meitä kun oli neljä naista matkalla, niin jokainen sai valita näistä sitten omansa. Minun on toinen vasemmalta. Sirpa sai kyllä valita ensin, sillä hänen kaunis Kiransa oli hienosti val ERI1 SERT ja ROP.
Osallistuimme tietysti myös parikilpaan sisarusten kanssa ja saimme "määräyksen" mennä vielä isoon kehään esittäytymään. No siellä emme kyllä sitten enää sijoittuneet, mutta hauska kokemus oli kuitenkin. Tässä alla Sirpan ottama kuva sisaruksista.

Kiitos taas Raijalle ja Marjaanalle koirien lainasta <3 Kiitos luottamuksesta, sillä sitähän sen täytyy olla kun näitä reissujani saan kasvattieni kanssa tehdä !!!

Ja kyllähän sitä jännitettiin huhtikuun alussa myös Aavan virallisia terveystuloksia. Miksi niiden tulo kestää aina niiiiiiin kauan, vai onko se vaan niin, että odottavan aika vain on pitkä. No hienot tuloksethan sai nyt sitten jo toinen tästä Sofi & Chester pentueesta. Aavan viralliset tulokset olivat kyynärät 0/0, lonkat B/B, polvet lievällä löysyydellä 1/0, sydänkin priima kunnossa :) Ja olipa Sari vielä ajatellut yllättää minut täysin yhdellä tuloksella, eli hän oli ottanut Aavasta myös cea-geenitestin, jonka tulosta olisimme tietysti toivoneet terveeksi, mutta kantaja neiti siis nyt sitten on. No eipä tuokaan ole huono tulos, ell lausuma kun on kuitenkin sekä pentuna että aikuisena CEA-, eli neitokainen nauttikoon maailman tutkimistaan hyvillä mielin. Kiitos Sarille Aavan tutkimuksista, olet taas yhtenä apuna kasvattajan työssäni.

Huhtikuun aikana tapahtui myös agilityradoilla, joista täytyy ainakin mainita se, että LEEVI Shet Up Limited Edition nousi hienosti kolmos luokkaan. Onnea Kari ja Leevi sekä kotijoukot. Nyt sitten vain odotellaan, koska saamme kilauttaa AVA kellon käyntiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti