maanantai 10. toukokuuta 2010

Maaliskuu oli ja meni

Niimpä, maaliskuu oli ja meni ja kaikki ajatukset jossain muualla kuin blogissa :(
Oikeastaan maaliskuu oli täynnä kaikkea touhua ja alkukuun ensimmäinen viiko meni suunnitelessa Shetlanninlammaskoirat ry:n jalostustarkastusta Turkuun. Onneksi minulla on IHANA sisko Kaija, joka teki maistuvat keitot tarjoiltavaksi ja HYVÄ ystävä Helene, joka leipoi kahvileivät tarjolle.
Vaikka osallistuinkin itse tarkastukseen, oli tarkastettavaksi ilmoitettu myös kasvattini Into ja Aava, sekä oma tyttelini Lucia. Näiden aikana minä en pistänyt kommetteja kehiin :)


INTO = Shet Up Price Of Hope, om. Sirpa Laaksonen, kuva Sirpa Saari

AAVA = Shet Up Promising Choice, om. Sari Sainio, kuva Sirpa Saari

Maaliskuussa kävi Rikulla naisvieraita Varkaudesta asti ja nyt sitten toivomme pieniä Hyrrä-Rikuja syntyväksi toukokuun puolen välin jälkeen. Hyrrä on kaunis merleneitokainen, joka asustelee Varkaudessa Sutisen Pian Cloudgarden´s kennelissä. On Hyrrä jo ehtinyt käydä ultrassakin ja kantavaksi todettu :) Tässä kaunis Hyrrä, eli Funnytail I´m Too Fast, kuva Sirpa Saari


Maaliskuuhun mahtui sitten myös vuosikokous Jyväskylässä, johon minä en valitettavasti päässyt, sillä osallistuin Turussa Eeva Einola-Koposen pitämälle silmäsairausluennolle. No kotiin kantautui kuitenkin Heleneltä viestiä, että kunniakirjoja on matkalla Turkuun hänen kyydissään:
Shetlanninlammaskoirat ry:n vuosikokouksessa oli palkittu kunniakirjalla Mimmi, Shet Up Charmed Times vuoden 2009 Jalostunarttukisan 2.sija. Hienoa pieni Mimmukkani <3. Vuoden näyttelynarttukisassa Taimi, Shet Up Trend Of Times oli hienosti sijalla 10. Onnea Sirkku ja Petri ja iso kiitos kasvattini esille tuomisesta niin kotimaassa kuin ulkomailla ! Myös Shet Up kennel oli ollut vuoden kasvattajana 5. sijalla. Tästä kiitos kaikille teille kasvattieni omistajille, Kiitos <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti