tiistai 13. heinäkuuta 2010

Kesäkuu meni...heinäkuukin jo melkein

Kun tätä blogiakin tulee niin harvoin päiviteltyä, niin pitänee jo etukäteen onnitella myös kuudennetta pentuettani, joka täyttää 25.7. 8-vuotta. Onnea Frodo, Lassi ja Hugo !!!Veteraani ikään ovat miekkoset sitten jo tulleet :) Tässä jo etukäteen kuva Forosta, joka otettiin kesäkuun alussa poitsun ollessa meillä hoidossa. Reipas miekkonen ikäisekseen. Mutta niinhän nämä sheltit taitavat tuossa iässä vasta olla parhaimmillaan ;)


Nyt kun Petenkin loma alkoi, päästiin viimein pienelle prätkäreissulle.

Tosin vain päivän kestävälle, mutta kuitenkin. Kemiö – Dragsfjärd - käytiin moikkaamassa kollegaani Helenaa Söderlångvikin kauniissa kartanomiljöössä – Kasnäs – Taalintehdas – ja kotiin. Viesteilin siinä matkan aikana Annen kanssa tekstarein Leevin kisauutisista. Leevi kisasi Heinolassa kolme rataa, joista ensimmäisestä tulos 10, 7. sija. Toisesta 0 ja voitto. JEEEEEEE Leevin AVA kello kilahti !!!! Nyt sitten vuoden päästä jäädään jännittämään ja toivomaan sitä viimeistä voitto nollaa. Kolmaskin rata meni hyvin, tulos 0 ja 5. sija. Todella upeeta Kari ja Leevi !
Kuvissa Leevi Kouvolassa möllikisoissa 14.6. Kuvat Harri PuranenRiku osallistui agilityn sm-kisoihin 20.6. ja kasvattaja jännitti kotona yhdessä tekstarien välityksellä Pirkon kanssa. Kiva kun ei tarvi yksin jännitellä, joten kiitos Pirkko ! Ensimmäinen rata meni loistavasti, tulos 0 ja pääsy siis finaaliradalle. Raija taisi vähän liiankin varmistella tuota nolla tulosta, sillä aika ei riittänyt niin korkealle kuin hän toivoi, mutta hienosti joka tapauksessa. Ja mikäs sen hienompaa kuin päästä jatkamaan myös seuraavalle radalle. No seuraavalla kävi köpelömmin, eli HYL tuli :( Mutta varmasti upea kokemus taas muistojen arkistoon ja ainakin minä kasvattajana olen enemmän kuin onnellinen ja ylpeä tästä kaksikosta !!! Jospa ensi vuonna kisoissa nähtäisiin jo ainakin kaksi Shet Up kisakoiraa ;) Kuvassa agilityn riemua. Kuvaaja Sirpa Saari.


Rikun kaksi viimeisintä pentuetta on käynyt terveystarkastuksessa tässä kesän kuluessa ja molemmissa pentueissa pennut olivat silmäterveitä ja muutenkin terveitä. Rikun ja Tytin pentueesta jäi kaksi kasvamaan kasvattajan huomaan (Pipa ja Papu) ja Stella-neiti muutti Hankoon. Rikun ja Hyrränkin lapsukaiset taitavat jo pikku hiljaa olla menossa uusiin koteihinsa. Kyllä me olemme Raijan kanssa onnellisia ja ylpeitäkin näistä Rikun lapsukaisista. Kiitos näillekin kasvattajille luottamuksesta meidän pientä mustaa miestämme kohtaan :D Ja lisääkin toivottavasti on tulossa ;)……

Ajatella, siitä on jo kolme vuotta, kun Trendi-pentueeni syntyi (19.6.2007). Onnea ihanille sinisille lapsukaisilleni Sumulle, Venlalle ja Taimille <3 Ja kiitos ihanille ja touhukkaille omistajille kasvattieni esilletuomisesta eri lajeissa. Ja tietysti kolme vuotta kestäneestä yhteistyöstä ja ystävyydestä !

13.6. Tuurissa esiintyi Rikun ja Essin poitsu Hurtti, joka sai nuorten luokassa EH:n ja oli luokassaan kolmas. Hilkka Salohalla ei juurikaan eriä jaellut ja H:takin tuli aikas monta, joten ihan tyytyväinen saapi pojan tulokseen olla.

9.6. syntyi Taimille pieni merlepoika Onnenpisaran kenneliin. Suuresti toivomani pieni sinen tyttö (trikkikin olisi käynyt) jäi edelleenkin tulevaisuuden haaveeksi, sillä ainut narttupentu (ja vielä merle) syntyi enkelipentusena :( Tässä alla kuva vallan suloisesta parista, äiti ja poika <3 Isänä poitsulla on Fi ch Sunland Secrets N Lies. Kuva Sirkku ja Petri Heliävirta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti