maanantai 17. toukokuuta 2010

Toukokuun alkujaksoa

Kesä tulee, uskokaa vaan, niin upeassa säässä vietettiin viime viikonloppukin. Yhdellä sun toisella on taatusti enemmän punaa kuin kalkkilaivan kalpeutta ihollaan. Ja punaisuus muuttuu ihanaksi rusketukseksi, ajallaan :)

Jahas, nyt on sitten kasvattajalla tiedossa vuoden ensimmäinen näyttely-ykkösruusuketilaus talletettuna. Kaunis Aava kera Sarin ovat saaneet tämän vuoden tavoitteensa kasaan ja ihan hienoilla tuloksillakin vielä. Eli toukokuu oli toivoa täynnä ja se sitten täyttyikin:
NUO ERI 2 ,PORI 8.5.2010, Tuomari: Miodrag Vretenicic, Montenegro
NUO ERI 1 PN3 ,MYNÄMÄKI 15.5.2010. Tuomari: Jackie Stubbs, Irlanti
NUO ERI 3 ,RAUMA 16.5.2010. Tuomari: Frank Kane, Iso-Britannia

Tässä Sarin ottama kuva kaunokaisesta:
Shet Up Promising Choice, om Sari Sainio

Ilolla voin myös kertoa, että Rikullakin on nyt ensimmäinen lapsukainen, jolla on näyttelyruusuke kasassa tälle vuodelle. Eli Hertta ( Ronja
(Shet Up Mr Lovejoy x Fallexen Dalia Fadette) om. Mia Perkiökangas & Pirkko Nieminen) ja Pirkko ovat hienosti kiertäneet neljä näyttelyä, joista tulos sitten saatiinkin kasaan. Turussa tammikuussa Hertta sai ensimmäisessä näyttelyssään ERIN ja nyt Mynämäellä ja Raumalla EH:t. Hienoa Hertta Herttainen ja Pirkko <3
Tässä Hertta kauniissa ravissa Mynämäellä. Kuva Sirpa Saari


Ja agilitypuoleltakin tuli uutisia, hylyistä emme nyt kerro ;), mutta iloista kylläkin :D Eli Venla Venkula ja Salla kisasivat 16.5. Kirkkonummella ja upealla saldolla : nolla ja vitonen ja molemmista vielä voitto. Eli se olis sitten enää yks nolla ja siirtyminen kakkosiin. Eli go Venla ja Salla go !!!! Eikä oo sit toivottavasti kaukana kasvattajalla toisen agilityruusukkeen tilaaminenkaan tälle vuodelle =)

Jahas, jospas jatkaisi kevään viimeistä lomapäivää aurinkoisissa merkeissä ja yrittäisi jaksaa tällä sitten heinäkuulle asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti