maanantai 27. toukokuuta 2013

Harjavallan S-siskotreffit :)

Jossain vaiheessa  alettiin miettiä sellaista näyttelyä, johon Omakin tulisi ja samalla nämä Turun flikat myös. Sellainen siskostreffipäivä näyttelyn merkeissä. Paikaksi valittiin Harjavalta, jossa meikäläinen on tainnut käydä jo jokusen vuoden peräkkäin ;) Ja eipä ainakaan ollut hassumpi keli näyttelylle, eikä myös siskosten tapaamiselle.
Ihan mahanpohjasta otti, kun tajusin, kuka pieni musta se sieltä Hilpin kanssa mua kohti tulee. Omahan oli jotenkin ihan "pikkunelli". En tiedä miksi mulle tuli ja tulee edelleen sellainen mielikuva näistä kahdesta. Ja Omasta oli kasvanut juuri sellainen, kuin siitä jotenkin mielessäni jo pennusta ajattelin. Aivan ihana < 3

No ennen näiden junnutyttöjen kehien jännittämistä oli vuorossa Kerttu, viimeisessä pentuluokassaan. Molempia sukupuolia oli ilmoitettu kaksi ja molemmat urokset saivat kp:t. No ihanainen Kerttu voitti kyllä narttupennut, mutta tässä kohtaa tuomari oli hiukkasen pölö ja jätti Kertun ilman KP:tä ;/ . No hienosti Pirkko ja Kerttu kyllä taas esiintyivät, siitä se kunniapalkinnon puuttuminen ei ainakaan ollut kiinni.

Mile Aleksoski, Makedonia : Medium strong female, correct bite, correct set ears & tail. Nice long neck, topline raising for the end,little soft topline in moving, Elbows little under the body, hindlegs very close in moving.
PEK 1
Kuva Niina Kaanela

Ja sitten olikin junnutyttöjen vuoro. Siinä sitten vielä vähän säädeltiin, kuka esittää kenetkin, koska Henna ei ollut itse Javaa esittämässä. No hyvin meni meidän esittäjävalinnat, ainakin mun mielestä :)Ensimmäisenä Tiida (Shet Up Say You Say Me) ja Jatta, Nonna (Shet Up She's The One) ja minä, Oma (Shet Up Simbly The Best) ja Hilpi, Java (Shet Up Super Trouper) ja Niina.
Kuva Anu Lauos
Tiidan tulos tänään EH, ilmeisesti hammaspuutosten takia :( Kyllä sieltä ainakin kaksi näyttää puuttuvan, kun näin nopeasti katsoo. Eli yksi on tippunut sitten vielä myöhemmin kuin se mitä me hiukan alle vuoden iässä katsottiin.

Medium strong, correct bite, then missing too many teeth, strong neck, good topline, little open angulations, close movements in front and hind


Mile Aleksoski, Makedonia,   JUN EH  (15kk)

Kuva Anu Lauos


Ja Nonna "tuttuun tapaan jämähti paikalle" ERI 4. Joko se ei sijoitu, tai sit se on luokassaan neljäs :) Ei sinällään, nämä junnunarttuluokat on olleet kyllä isoja, nytkin taisi olla 15-16, joten hienostihan se on kun sijoittuu.


Medium strong, correct bite, correct set of ears & tail. Long neck, correct bodylines, little open angulations, front is little narrow. Not in tall coat.

JUN ERI 4


Kuva Anu Lauos




Oma ihka ekassa junnukisassaan esiintyi todella mallikelpoisesti ja nappasi ERIn. Minä hymyilin ja hihkuin hiljaa kehän reunalla, niin ihana oli tätä kaksikkoa katsella. Sama tunne mikä ensi tapaamisella...nämä kaksi sopii toisilleen täydellisesti :)


medium strong, nice head, correct bite, correct set of ears and tail, good body lines, croup little stoping, little open angulations, enough correct in movements

JUN ERI


Kuva Anu Lauos



Ja viimeisenä sitten Niina esittämään ensikertalaista Javaa ja siis itsekin ekaa kertaa Javan hihnan päässä :)
Ja upeasti meni, Kiitos tuhannesti Niina. Helpotit minun hommiani 100%. Ja taatusti meni paremmin kuin jos olisin itse yrittänyt nopeasti vaihtaa koiraa toiseen.

Medium strong, correct bite, correct set of ears & tail. Nice neck, good bodylines, little soft topeline in movements, good moving and temperament.

JUN ERI  (15kk)


kuva Niina Kaanela


Ja sitten vielä Peppi, jonka meinasin ensin jättää kotiin koska turkki on tippumassa. No olimme ainut valioluokkalainen narttu ja varmaan säälistä antoi vielä SA:n ;) Eihän Peppi ollut yhtään sen tyyppinen, mistä hän mielestäni tykkäsi. Mutta PN kehään mentiin, vaikkei tuomari katsonut siellä päinkään .. oma vikansa ;D





Medium strong, correct bite, correct set of ears & carrige, but long. Little short in neck, exc bodylines, correct angulations & moving. Need little more power in hindslegs.

VAL ERI 1 SA


Mun Rakas Söpönassu < 3 ... isokorva < 3


                                                Kuva Niina Kaanela


Ihan mahtava päivä kyllä, nähdä neljä viidestä siskoksesta samaan aikaan, en voisi toivoa juurikaan enempää :) Kiitos Hilpille, Niinalle ja Jatalle myös kasvattajaluokan esittämisestä. 15kk ikäiset tytöt jaksoivat ihmeen hyvin vielä tuossa vaiheessa käyttäytyä ja keskittyä. 

Kuva Anu Lauos


Good type, good movers, nice colour, good temperament  *** KASV 3 KP 

 (Moorwood Caribbean Blue Trend x Shet Up Mother´s Legacy)






                                              Ja vielä lopuksi lisää Niinan kuvia ....


                                                Ylhäältä alas: Tiida, Java, Oma ja Nonna 


1 kommentti:

  1. Hieno ryhmä nuorukaisista! Selkeä yhdennäköisyys. Onnittelut kasvattajalle :D

    VastaaPoista