maanantai 3. lokakuuta 2011

Lokakuun erkkaripäivä

1.10. ja Lohjan sivuerikoisnäyttely, johon on saapumassa 220 koiraa. Ja mulla ilmoitettuna 5, joista yksi jäi kotiin. Jännittävä päivä tulossa ja mikä kivointa, näkee taas paljon tuttuja ympäri Suomea. Matkaseurana tällä kertaa Sirpa ja Sari, eli matkaseurakin on jo huippuluokkaa =) Ja onneksi sain puhuttua Sarin mukaan (hirveä työ olikin ;D ), sillä pelkona tosiaan oli, että kehät menee pahasti päällekkäin ja minä en yksin olisi pystynyt kehiä handlaamaan. Ja niinhän siinä kävi, että junnunartut ja valiourokset oli täsmälleen samaan aikaan. No mutta ensin kehään asteli avoluokan Sofi.
Valitettavasti tuomari ei ymmärtänyt tässä kohtaa hyvän päälle ja Sofi sai tyytyä vain EH:n tulokseen. Laitan myöhemmin kuvan alle arvostelut kaikista, kunhan vain saan ne.
Omasta mielestäni Sofi oli kaunis ja esiintyi jälleen kerran kuin unelma.
Alla Sari Sainion ottama kuva Sofista.

Seuraavaksi kehään astelivat sitten samaan aikaan junnuluokan(22) Peppi ja valioluokan Riku (12). Ensimmäisen kierroksen ehdin tosin Rikun kanssa mennä, mutta meillä ei oikein suksi nyt mennyt samaan suuntaan ja vaihto Sariin oli ehdottomasti paras ratkaisu, senhän näki lopputuloksestakin :) Sen mitä ehdin kehän laidalla välillä seuraamaan, sai sydämen melkein pysähtymään välillä. Nämä kaksi menivät kuin vanhat tekijät yhdessä Ja Riku nappasi valioluokan ERI 2 ja SA:n. Mä olin niin niin ylpeä mustasta miekkosesta ja uusi handlerikin löytyi jatkoon ;D
Alla Satu Tuomisen ottama kuva

Sitten meidän pikku hömppis pömppis Peppi... oikeesti, en olis ikinä uskonut, että me loppupelissä jäädään neljän parhaan joukkoon. Ja että meille osoitetaan 2.paikkaa. Peppi siis JUN ERI 2 SA:lla. Jee, ei oo turkki kunnossa, mutta neiti näppärä sulatti taas tuomarin sydämen jollain lailla :))) Näytettiin sitten vähän muille mallia siitäkin, kuinka hienosti pojoing hypyt onnistuu, kuka sitä nyt kaunista ravia jaksais koko ajan juosta. Esittäjää ei kyllä koko ajan naurattanut ;( Mutta eipä tolle voi kauaa olla vihainenkaan (vaikka olis tuhonnut kotona taas mattoa, uusia tyynynpäälisiä, Nellin sängyn, porrasta ym ym...). Pepin siskot Mandi sekä Inna esiintyivät myös, Mandi ERI 4 SA, Inna EH.
Alla Tuomisen Satun kuva pömppiksestä

Arvostelu, tuomari Päivi Eerola, Peppi 1v 1kk: "Tasapainoinen narttu. Tyyppi erinomainen. Hyvä koko. Selvä sukupuolileima. Sopiva luusto. Karvapeite vaihtumassa. Korvat näyttävät todella kookkailta. Reilu kallon syvyys. Miellyttävä ilme. Kevyt tasapainoinen liikunta. Kaunis väri. Oikea olemus. Esiintyy kauniilla tavalla edukseen."
Sitten vuoroon meidän grand old lady Nelli <3 Kyllä mä tiedän että moni ihmettelee, miksi tuon aina kehiin karvattoman koiran, mutta minkäs teet jos ei toiselle kasva koskaan mitään mahtiturkkia ja varsinkin näyttelyissä sekin vähän on aina vain puoliksi päällä :( Mutta kun Nelli tykkää. Ja mamma tykkää mennä Nellin kanssa. Vanhukset vain on BEST. Niiden olemus on kaikkea muuta kuin "sinne tänne menoa". Kuudesta nartusta kolme sai ERI:n ja niistä ERI 3 oli mun oma mummu mussukka 13v <3
Alla Sirpa Saaren ottama kuva

Arvostelu, tuomari Mary Bathurst, Iso-Britannia : " Typical bitch, little up to size. Well balanced bitch. Good clean wedge in head. Good underjaw. Dark well set eyes. Well set ears. Good shoulder layback. Good upperarm. Good rear. Good rounded bone, good feet. Good tail. Moved very well. "
Pitkä päivä takana, mutta todella hyvä mieli :) Kiitos ihanalle erkkaripoppoollemme; Pirkko, Erika, Sari, Sirpa. Ja kiitos kaikille ihanille ystäville joita ehdin edes vähän jututtaa päivän aikana. Ja kiitos järjestäjille tietenkin !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti