sunnuntai 28. elokuuta 2011

Peppi 1 vuotta < 3

Paljon Paljon Paljon Onnea ja suukkoja unelmalleni !!!
Niin se aika menee, meidän pikkutyttö on nyt sitten jo "lähes" aikuinen. Peppi täytti eilen (27.8.2011) 1 vuotta. Aika on mennyt nopeasti ja pienestä pehmeästä pumpulisesta vaavista on kasvanut kaunis nuori aikuinen. Alla olevasta linkistä voi katsoa pikakatsauksella ensimmäisen vuoden kehityksen. 1-vuotiskuvaa ei vielä ole otettu, mutta jospa saisin Sirpan ja Mayan kylään synttärikaffelle, niin voisimme yrittää virallista posetuskuvaakin.
https://picasaweb.google.com/103353652181489539788/WhiteCoastalLittleBlueAvatar0vkoEteenpain#
Pepin kanssa päivät eivät ehdi tylsistyttää, neiti on sellainen ilopilleri ja hömppis pömppis touhupeppu, että hymyillä saa koko ajan. Ja meillä on ollut nyt rauhassa aikaa nauttia tästä pennusta ja sen kasvun seuraamisesta. Isot siskot Nelli ja Essi kun ovat jo old ladyja, niin on saanut antaa enemmän aikaansa tälle naperolle. Mutta kyllä tässä pitää jo pikku hiljaa alkaa seurailla lähiympäristöä ja miettiä seuraa Pepille, ettei ikäero ehdi seuraavan kanssa ihan näin pitkäksi. Eli jospa tässä vuoden sisään löytäisi sen seuraavan "oikean tunteen" ja pieni sininen tai musta saapuisi pistämään taas huushollin mullin mallin =) Kiirettä ei onneksi oo ja kyllä tämänkin unelman odottaminen vahvisti tunnetta, että maltti on valttia.
Pepin ensimmäiseen vuoteen on mahtunut upeita tunteita myös näyttelykehän puolella ja siitä on sitten todisteena kuva alla. Hieno ruusuke on tulossa myös myöhemmin, kun posti jossain vaiheessa ensi vuonna tuo tämän vuoden tavoitteemme, shetlanninlammaskoirat ry:n näyttelyruusukkeen. Eli tavoitteemme on ylitetty uskomattoman upealla saldolla. Kiitos tästä kuuluu suloiselle Pepille, joka selvästi nauttii yhteisleikistämme kehän sisällä =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti