perjantai 28. lokakuuta 2011

Terveystutkimuksia...

Tytöt kasvaa ja aikuistuu ja sen myötä tulee sitten aiheelliseksi myös nämä aikuistarkistukset terveyden osalta. Nyt sitten pistettiin vuoroon Peppi ja ajatuksena oli, että myöhemmin loppuvuodesta tai alkuvuodesta tarkastetaan sitten Nemi ja Milla. No 20.10. aloitettiin sitten Pepillä. Olin jo pari päivää kärsinyt jännityspäänsärystä ja myönnän, että olin kuin tulisilla hiilillä koko ajan. Ensin silmät ja niistä odotetusti toisessa silmässä lievä crd, ihan niin kuin pentutarkistuksessakin. Polvet tutkittiin siinä samalla ja niissä ei moittimista 0/0. Sitten nukutuspiikki peppuun ja neiti sininen unten maille.

Neiti nukkuva vietiin pois mamilta ja minä jäin jännittämään tulevaa. Jess jess jess, ell Eeva Einola-Koponen näytti kuvia ja sanoi, että niin priimaa kuin voi, ei muuta kuin jatkakaa pomppimista.Eli lonkat hänen mukaansa A/A ja kyynärät 0/0. Että pyörähti paino sydämeltä. Ja sanottakoon, että vaikka tulos olis ollut Ö:tä, niin Peppi olisi pysynyt meillä !!! Jaksan vieläkin toistaa itseäni, tämä on suuri haaveeni, joka on toteutunut !!! Mun oma pieni pusutyttö.

25.10. päivä, jonka olisi voinut joiltain osin hypätä ylikin. Eli muutamia päiviä aiemmin oli Milla (Shet Up Qamomilla) alkanut ontumaan agiharkkojen aikana ja seuraavana päivänä Raija vei pikkuneidin ell Mikael Granholmin tutkittavaksi. Tulos pinnallisen varvaskoukistajan sijoiltaan meno (=akillesjänteen luksaatio) :( Milla leikattiin 25.10. ja nyt tietysti luotamme ja toivomme hartaasti, että neiti pääsee vielä nauttimaan normista elämästä, entistä ehomman jalan kanssa. Onneksi näillä leikkauksilla on saatu todella hyviä tuloksia, joten nyt ei muuta kuin jaksamista hoitajille ja itse toipilaalle. Toipuminen kestää viikkoja, mutta kun sen jaksaa niin lopussa kiitos seisoo. Pyysin Raijaa tilaamaan samalle nukutukselle myös Millan terveystarkit, sillä olin luvannut ne hoitaa, sitten joskus myöhemmin. Nyt ne meni samalla nukutuksella. Ja niissä merkeissä on onneksi Millalla ollut onni myötä. Lääkärin ensiarvio oli priimaa lonkat, kyynärät ja polvet 0/0.
Nyt sitten jäädään jännittämään ja odottamaan neitien virallisia tuloksia kennelliitolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti