maanantai 8. elokuuta 2011

Pepin näyttelyt jatkuu ja Nellikin mukana =)

Peppi vain on Peppi <3 Ihana, aina iloinen, reipas tättähäärä. Ilohan tuollaisen söpöstiinan kanssa on kehiä kiertää =) Eli Pöytyän jälkeen on sitten käyty Porvoossa 30.7. Dina Kornan (Viro) kehässä. Matkaan lähdettiinkin sitten ihan "iskän" kanssa, eli Pete, minä ja Peppi. Pidettiin samalla kesäloman loppumismatka kauniiseen Porvooseen. Peppi esiintyi kauniisti ja oli junioriluokan toinen SA:lla. Eli toinen SA junnuista ja vieläpä kasvattajatuomarilta. Tuntui ihan hienolta.
Arvostelu: "Feminine bitch, standard size, correct top.line except short croup and quite high tail-set, well developed chest, little bit upright shoulder, well angulated in front and behind, feminine head with little bit rounded scull, good coat and movement."
Kuvassa Peppi ja Kati Porvoon jokimaisemassa näyttelyn jälkeen =) Hyvä kun ei Peppiä viety käsistä, niin paljon se sai ihailua osakseen kaupunkikiertelyn aikana.

Porvoon jälkeen käytiin osallistumassa TESY:n järjestämään hyväntekeväisyys match showhun. Hyvän asian takia kannattaa lähteä harjoittelemaan, ja kertaushan on opintojen äiti =) Pentuja oli 51 , kaiken kokoiset samassa luokassa. Meidän parina taisi olla aivan upea Akitan pentu, joten ymmärrän täysin että saimme sinisen nauhan :) Mutta eipä mitään, tepsuttelimme lopulta sinisten pentujen neljänneksi. Ja Peppi oli tosi onnellinen kun sai itse kaataa palkintokassin keittiön lattialle ja sieltä pomppi hieno keltainen pallo, joka on nyt niin rakas lelu. Tietysti hän tarjosi palkintonamit myös Essille ja Nellille, totta kait :))
Alla kuva Pepistä Saaren Sirpan ikuistamana. Kiitos Sirpa !

3.8. Kävi Piipa Takala hieromassa Nelliä ja samalla tuli katsastettua myös tämän hömppä pömpän tilanne, kun on niin kova pomppimaan. Nelli oli todellakin hieronnan tarpeessa ja hierontaa jatketaan kunnes näyttää paremmalta. Onhan mun vanhuksella jo ikää kohta 13v ja paikat alkaa jäykistymään jo ihan muutenkin. Jos voin vain jollain lailla tehdä Nellin olosta mukavampaa, niin kaikkeni teen ja yksi helpottava asia lienee hierominen. Ainakin Piipa ja Nelli tulevat toimeen keskenään mainiosti, kemiat pelaa ja Nelli tuntuu nauttivan käsittelystä. Piipa on viimeksi hieronut Nelliä vuoden 2009 lopulla, Nellin silmäleikkauksen jälkeen. Peppikin käytiin siis läpi, mitään ihmeellistä suurempaa ei löytynyt, toinen reisi hieman pinkeämpi, jota nyt sitten sain ohjeeksi venytellä. Taitaa olla tuon hyppimisen ja pomppimisen syytä. Muuten neiti oli kunnossa ja niin kait tuon ikäisen vielä pitäisi ollakin jos kaikki on kohdallaan. Nyt olisi sitten keskiviikkona uusi hierontasessio tulossa... aah kun saisi itsekin, mutta noi koiraystävät ensin ;D
Näyttelyn pariin jatkettiin sitten taas eilen sunnuntaina, 7.8. Aamulla lähdettiin Sirpan & Mayan ja Pepin kanssa kohti Saloa ja tuomari Andrzej Stepinskin (Puola) kehää. Vastassa oli charmantti vanhempi herrasmies, joka käsitteli mielestäni koiria kauniisti ja myös kehäsihteerien mukaan halusi vain antaa ystävällisiä arvosteluja, omistajia loukkaamatta. Päivä venyi pitkäksi, mutta mikäs siinä kun on kivaa kehänreuna seuraa, josta kiitos taas kaikille "heikäläisille" =)
Nemi asteli kehään samassa luokassa kuin Peppi, joten Nemin arvostelua jännättiin ensin. Nemi sai EH:n, joten jalostus"ykköset" on näyttelyiden osalta kasassa. Harmi vain nuo Nempan korvat :( Ne ovat asia, joka tiputtaa arvostelun aina huonommaksi, vaikka tyttö on oikeasti minun mielestäni muuten täysin erinomaisen luokkainen. Mutta ERITTÄIN HYVÄ saatiin kuitenkin. Kuva alla Sirpa Saari.

Sitten vuoroon asteli Peppi, joka ilmeisesti ihastutti heti tuomaria (ystävä sanoi tuomarin hymyilleen Peppiä katsellessaan jo heti alussa). Peppi söpösteli upeasti junioriluokan voittoon ERIllä ja vielä SA:n saaneena parasnarttuluokan toiseksi ja oli kuonon päässä toisesta sertistään. Nyt kuitenkin kotiin matkasi "se täysin turha" vaalean sininen V-SERT ruusuke. Josta kyllä osataan iloita meillä, tai ainakin siitä hienosta PN2 sijoituksesta !
Pepin arvostelu: "Medium size, well balanced bitch. Clean outline. Exc. angulations in the rear, good in front. Exc. reach of neck. Sweet head, well balanced a little too big ears. Free mover." Kuva alla Sirpa Saari.

Ja itku meinasi tulla silmään kun oli Nellin vuoro astua kehään. Nelli, siis himpun vaille 13v sai tuomarilta jo iän kuultuaan kommentin "real grand old lady". Nellin arvostelu on hieno ja Nelli oli sitten veteraanien ERI2 ja sai SA:n josta olen niin ylpeä ja onnellinen. Oma rakas mummu mussukkani <3
"Rather big, well balanced bitch. Clean in lines. Very good angulations both ends. Very good reach of neck. Well shaped head. Very nice expression. Moves well, not only for her age." Kuva alla Sirpa Saari.

Olin niin onnesta soikeena, että taisin taas unohtaa onnitella muita, vaikka en siis millään pahalla enkä tylyydellä, vaan ihan onnesta sekoittuneena. Tosin PN1 koiraa ja omistajaa kyllä halasin ja onnittelin montakin kertaa ja annoin mielelläni sertin Lumille ja Soilelle. Emmekä siis hävinneet huonommalle, Lumi tuli valioksi, oli ROP, RYP1 ja vielä BIS2 :D
Ja matkaseuraa unohtamatta ! Maya kera handleri Elinan oli upeasti nuorten ERI2 SA:lla, ONNEA Sirpa !!!
Ja tästä matka jatkuu sitten vielä pariin näyttelyyn tänä vuonna, jos vain turkki Pepillä pysyy , lähdössä kun jo selkeästi on....huoh :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti