sunnuntai 21. elokuuta 2011

Kesäkauden näyttelyt purkkiin hyvällä mielellä


Eipä sitä Kati pieni olis voinut uskoa, mitä Nokian reissu tois tullessansa. Vielä kun aamulla oli sitä mieltä, että lähdenkö vai enkö. Hyvä että oli yks toinen syy, miksi piti joka tapauksessa lähteä, muuten olis tämä unelma jäänyt toteutumatta. Tai olishan tämä toivottavasti toteutunut jossain vaiheessa, mutta että jo nyt....
Peppi Pitkätossu siis Nokialla 20.8. Dina Kornan kehässä viikko vajaa yksi vuotiaana....
Oliskohan siinä meidän luokassa ollut about 6 junnunarttua ja lopulta meitä oli 3 erin saanutta neitiä rivissä. Me viimeisenä numeroissa, tuomari pyytää kierroksen ja pysäyttää. Me edelleen kolmantena, "hyvä, me siis olemme kolmansia mutta saadaanko SA:kin? Jess, tuomari näyttää meille "one", Mandy siskolle "two" ja kolmannelle kolmas paikka. Ja kahdelle ekalle SA:t. Mähän olin täpinöissäni kuin pikku lapsi. Totesin vaan, että putki ei katkennut vieläkään, enkä heti edes tajunnut mitä tämä luokkavoitto vois tarkoittaa loppu peleissä. Marja ja Lilli nappas hienosti nuorten luokan voiton SA:lla ja Taimi kaunokainen oli valioluokan ERI2 SA:lla. Meitä tuttuja tyttöjä lähti siis monta kisaamaan PN paikoista. Ja nitroja siinä olis melkein tarvittu, meille kun näytettiin lopulta PN2 paikkaa ja tajusin, että Peppi saa toisen sertinsä ja se on vielä oikeesti ihan vauva <3 En olisi ikinä odottanut noita sertejä vielä tässä vaiheessa, omaan silmään kun Peppi on vielä kesken (onneksi tuomarit ovat olleet sitä mieltä, että vaikka ei olekaan vielä valmis, on tässä ikävaiheessa ja -kehityksessä kuitenkin jo sertifikaatin arvoinen). Taimi oli sitten PN3, joten kaksi Katin lempparimerleä vieri vieressä <3
Ja ei todellakaan unohdeta mitä tapahtui jo ennen narttujen alkua. Lassi the veteran man oli veteraaniluokan ERI1 SA:lla ja lopulta VSP veteraani. Hyvä sininen pikkumies <3, Onnea Janina ja Heli !
Nyt me jäämme reilun kuukauden tauolle ja sitten onkin enää erkkari, jos vain turkki kestää sinne asti. Mutta periaatteessa meillä alkoi näyttelyloma, ja hyvillä mielin lähdimmekin =)
Pepin arvostelu : Correct size. Nice topline. Correct body propotions and angulation. Feminine head. Correct lines and propotions. Nice expression. Good coat and movement. Good temperament. "Dina Korna, Scandyline kennel,Estonia"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti