maanantai 9. toukokuuta 2011

Toukokuu alkoi ja kesä siinä samalla

Se on sitten toukokuukin jo matkalla kohti puoliväliä ja ilma on kuin morsian :) Tyttöjen kanssa on ihana liikkua metsässä ja kuunnella lintujen laulua ja katsella, kuinka kesä herää eloon monella eri tavalla. Meidän metsässä sen huomaa jo ihan siellä jalkojen ja tassujen alla, sillä meidän metsä on TÄYNNÄ muurahaisia. No jospa ne pitäisivät kammottavat kyyt sitten muualla maisemissa.
Meillä on viime päivinä leikitty junaa, sillä kaikille tytöille sattui juoksut samoihin aikoihin. Jopa tämä meidän Peppi-vauva tekaisi juoksut 1,5 vkoa ennen 8kk ikää. Ja minä kun olisin toivonut sen olevan vielä hetken "vauva" :) No hyvä asia tietysti tässä on se, että menee sitten kaikki kerralla ohikin. Pentuja meille toivottiin kovasti vapuksi, mutta niitä ei sitten kaikista toiveista huolimatta syntynyt. Joten taitaa tuo uusien shetuppilaisten haave siirtyä sitten sinne vuoden lopulle.
Yhdestä asiasta olen taas ihan mielettömän onnellinen. Toinenkin Sannin lapsukaista on todettu A-luokan pojaksi. "Vikke", Shet Up Never Give Up lonkat A/A, kyynärät ja polvet 0/0. Kiitos Olkkosen perheelle Vikken tarkistuksesta ! Kasvattajalla on naama yhtä aurikoinen kuin tuo sääkin ulkona :D

Kuva Minna Olkkonen

1 kommentti:

  1. Hih hii, vai leikitty junaa..? Väkisin pisti hymyilyttämään tuo osuva vertaus ;)

    VastaaPoista