maanantai 23. toukokuuta 2011

Toukokuun Somero ja vähän agiakin

Eihän sitä nyt voi jäädä pois Päivi Eerolan kehästä (ainakaan kun on semmosen sopivan matkan päässä laiskalle reissaajalle ;), joten Somerolle tuli ilmoitettua muutama koiruli. Matkaan lähdettiin aamulla Erikan ja Nemin, sekä Sirpan kanssa (täytyyhän olla kuvaajakin aina matkassa mukana). Ja minulta kotoa jo Peppi Pömppis pitkätossu ja Sofi Pööpi Ala-Sorvari. Nemille ja Pepille halusin Päivin kommentit tässä ikävaiheessa ja mielellään vien nämä kaksi myös joskus aikuisena Päiville arvosteltavaksi. Haluan nähdä mitä muutoksia aika tuo tullessaan. Näyttelyyn ei oltu ilmoitettu kuin yksi urospentu ja nämä meidän kaksi tytteliä, joten tuomari olikin sitten sitä mieltä, että kaikki kolme samaan aikaan kehään, ettei sitten kukaan tunne oloaan yksinäiseksi. Ihanasti ajatteleva tuomari :). No urospentu ei sitten saanut KP:tä, joten me kaksi jäimme vielä jäljelle. Ensin oli Nemin vuoro ja kuuntelin korva tarkkana arvostelua. Ja sitä kuunnellessa tuli niin hyvälle mielelle. Nemi oli lupaavan oloinen narttupentu. Sitten vuoroon mun pieni sininen, joka sai myös tosi kivan arvostelun. Laitan ne kuvien kera tähän vielä alapuolelle. No järjestys oli sitten Peppi 1 KP ROP pentu ja Nemi 2 ja KP, jeeeeeee :)Molemmat tytöt siis lupaavan oloisia ja siitä on kiva jatkaa. Viikon päästä ollaankin sitten jo junnuluokassa. Peppi on tosin vielä tosi kehittymätön ja pentumainen siihen luokkaan, mutta mennään nyt kun vielä on turkkia jäljellä jonkun aikaa. Eiköhän se kohta ala lähtemään kun juoksukin jo oli. Tylsää kun näin kesällä olis ihan kivoja näyttelyitä olemassa. Mutta no, mennään sillä mitä on.
Sitten oli vuorossa Sofi ja olin todella tyytyväinen neidin ERIIn. Ja olimme vielä sitten luokkamme neljänsiä. Tuomari sanoi loppukommenttina, että Sofin pitäisi olla vähän kuivemmassa ja lihaksikkaamassa kunnossa, jotta takaliikkeet olisivat paremmat. Ja vielä lopuksi hän kommentoi "Paksu". Ja siitäpä tulikin oikein naurun röhähdys katsomossa :) Oliko kommentti mulle vai Sofille ;) No ehkä ei kuitenkaan mulle. Eikä Sofi nyt ole kuin vain hieman paksu, sitä vain joskus tulee ja sit se taas menee. Sofi on kuitenkin niin ihana ja helppo kylä- ja matkakamu.
Tässä alla nyt tyttöjen arvostelut ja kuvat näyttelystä, kuvaaja Sirpa Saari:

" Kaunis pentu. Lupaava koko ja mittasuhteet. Viehättäväilmeinen, hyvin narttumainen pää. Hyvä ryhti. Eturinta voisi olla voimakkaampi. Erittäin hyvin kulmautunut takaa. Kevyt liikunta. Lupaava väri. Oikea olemus. Kauniisti esitetty. Varsin lupaava."


"Reilu koko. Hyvät mittasuhteet. Selvä sukupuolileima. Kuono-osa saa täytelöityä. Äärimmäisen kevyet korvat. Riittävästi edestä ja hyvin takaa kulmautunut. Riittävä askelpituus. Lupaava karvanlaatu. Edukseen esitetty. Lupaava."

Pitää laittaa vielä tähän jo Sirpan aiemmin ottama kuva Nemistä, se kun on musta vaan niin kaunis :)


" Vankka, hyvin tasapainoinen narttu. Täyteläinen pitkä pää. Hyvä korvien sijainti. Silmät voisivat olla vinoasentoisemmat. Paksu kaula. Todella tilava rintakehä. Melko tasapainoinen rakenne ja liikunta. Kaunis syvä väri. Riittävä askelpituus. Kauniisti esitetty. Saisi mielellään olla numeroa pienenpi."


Lauantaina myös agiliiteli muutama Shetuppilainen. Raija ja Riku kisasivat kaksi rataa joista 0, sija6/32 ja sit 1xhyl. Leevi ja Kari kisasivat seka lauantaina että sunnuntaina ja kokonaisuudessaan olis voinut toivoa vaikka kuutta nollaa, mutta hyllyjä tais tulla valitettavasti enemmän :( No tulos oli la 2x hyl ja sitten voittonolla :), su 1xhyl, 1x 15 ja 0, sija 4. No tämmöstä se harrastaminen on, aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta :D Mutta pääasia on, että kaksikoilla on kivaa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti