maanantai 10. kesäkuuta 2013

Saloa , osa 2

Kantsii aloittaa tuolta edellisestä päivityksestä koska....Ilmeisesti kirjoitin jo yhden sivun täyteen, joten pitää jatkaa toiselle :)

Salo jatkuu ja tuomarina edelleen Fiona Clarke, Irlannista.

Kehään astuu liki kahden vuoden tauon jälkeen Nemi ja Erika. Toiveena H, ihan vaikka tulevaisuudessa agilityä varten. Ja tulihan se, ja vielä enemmän kuin täysin pystykorvaiselle Nemille toivottiin ja uskottiin. Tähän on kiva sitten lopettaa tämän neidon näyttelyt. On kyllä niin harmi nuo korvat. Uskoisin, että muuten meidän näyttelyt olisivat olleet kyllä paljon pidemmälle vietyjä. No nyt neiti nauttii sitten Erikan kanssa muusta harrastamisesta ja elämä ei onneksi tuohon kaatunut.Shet Up Qasandra
om. Erika Lust


Ear set tips high. I´d like little bit more muscle. Nice coat.

AVO EH
kuva sirpa Saari

 
Seitsemän veteraaninarttua oli ilmoitettu, en tiedä olivatko kaikki paikalla, ainakin neljä muistan selvästi. Ajatukset tosin olivat aika muistojen pauloissa ja ikävässä. Sofi muistuttaa niin paljon Nelliä.... Näin me siis aloitimme Sofin kanssa veteraanikehät 8v 4kk:n iässä. Ja eipä ihan hassusti mennytkään. Vaikka Sofi ei ollut tänään oma itsensä, niin rouva tassutteli upeasti ERI 2 SA tilalle. Ja mammalla silmäkulma kostui. Tuossa näyttelyssä taisi olla niin paljon tunnetta mukana, olihan mulla seitsemän omaa kasvattia mukana.

Excelllent teeth. Excellent coat condition. Nice movement. I like her front.

VET ERI 2 SA / 7

Shet Up Mother´s Legacy (äidin perintö, totta tosiaan)

kuva Sirpa Saari


Velipoika Rikukin aloitti veteraani kehät samassa näyttelyssä, vain eri tuomarilla. Urokset arvosteli Päivi Eerola.

 Shet Up Mr Lovejoy


 Tyyppi erinomainen.Hyvä koko.Selvä sukupuolileima.Keskivahva luusto.Puhdas pään kiila. Kookkaat korvat(siis mitä?Rikulla, huom. Raija)Oikea korva kevyt. Avoimet tasapainoiset kulmaukset.Kevyet liikkeet.Erinomainen karvanlaatu ja väri.Rauhallinen esiintyjä.

VET ERI 1  VSP VET 


Kuvat Sirpa Saari

Kasvattajaluokkia oli ilmoitettu kolme ja kaikki kolme esitettiin. Meidän kasvattajaluokassa esiintyivät tässä järjestyksessä : Riku, Tiida, Sofi ja Nonna. Mietinnän jälkeen tuomari kävelee meitä kohti ja näyttää ensimmäistä sijaa. JEE :))) Onnenpisaran kennel oli 2kp ja Peltsujen 3. Harmi ettei ole yhtään kuvaa kasvattajaluokasta. Isoon kehäänkin jäätiin ottamaan harjoituksen kannalta ja vaikka päivä oli pitkä, niin hauskaakin oli. Ja taatusti opittiin taas uuttakin :) Siinä vaiheessa kun shetlanninlammaskoirat kuulutetiin ja lähdimme ravilla kiertämään kehää, niin kyllä se tunne vain on kasvattajalle aina upea. Varsinkin kun näitä ei tapahdu ihan joka kerta, ei edes ihan aina.... Kiitos näistä hetkistä kuuluu kyllä täysin kasvattieni omistajille, koirien hyvästä hoidosta ja ihanasta ystävyydestä ja yhteistyöstä. Kiitos kiitos kiitos !!!
" Similar in markings. Very nice movers. Very nice temperament. Very alert to their handlers. Beautiful outlines."  KASV 1 KP.   Thank you Fiona Clarke !!

             Hyvää kesän jatkoa kaikille  !!!!!!!!!! Tuusulassa ja Hämeenlinnassa sitten seuraavaksi näissä merkeissä....tosin jännät hetket on jo viikon päästä kun on agilityn SM-skapat.... Tsemppiä  < 3

4 kommenttia:

 1. Olen niiiin samaa mieltä kanssasi Salon tuomarista, todella herttainen ja mukava ja käsitteli koiria niin kauniisti :)Onnea vielä teidän koko ihanalle poppoolle hienoista tuloksista!! Harmi, ettei ehdi jutskailla enempää..Aurinkoisia kesäpäiviä ja nähdään taas kehän laidalla :)

  VastaaPoista
 2. Ei voi muuta sanoa, kuin ihana päivä, ihana kasvattaja ja ystävä ,hyvä seura, ihana koira TIIDA <3

  VastaaPoista
 3. Kyllä osaat kirjoittaa elävästi ja hauskasti, näitä päivityksiä on tosi mukava lukea. Olet jaksanut niin monta vuotta tehdä kasvattajatyötä sydämellä, että ansaitsisit kyllä jonkinlaisen äitimitalin... semmoisen, joita presidentit aina äitienpäivää myöntävät. Siksipä tuo kasvattajapalkinto on erityisen arvokas tunnustus hyvästä, pitkäjänteisestä työstä.
  Marjaana ja Sofi

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka hieno päivä teillä onkaan ollut Salossa! Mahtavat onnen toivotukset ROP-kasvattajalle!! Upea ryhmä oli, voin sen ihan kuvitella, vaikkei kuvaa ollutkaan. Ja tuomarin arvostelu ryhmästä oli hienoa luettavaa. Monen kasvattisi kohdalla myös luki arvostelussa, että very confindet ja good mover. Nehän on niitä asioita mitä minä käyttökoiraihmisenä arvostan paljon :)
  Tuo Marjaanan kirjoitus on kyllä niin tosi! Ei muuta kuin kasvatit anomaan kasvattajalleen Vuolasvirta-palkintoa!!

  VastaaPoista