sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Turku KV ja erinomainen päivä

Jos joku pitää mua jo "kylähulluna" tässä naapurstossa, niin sitä kait sit vähän ollaan. Jos oikeasti viitsii startata jähmeän auton liki -30 asteen pakkasessa aamutuimaan ja lähteä näyttelyyn, niin.... mutta mitä sitä ei tekisi rakkaan harrastuksen vuoksi ja vielä kun näyttely oli melkein tuossa kulman takana, siis ainakin kotikaupungissa. Ja kyllähän sitä kannattikin lähteä, päivä oli kuitenkin tosi hauska ystävien tapaamisen ja yhteisten jännittämisten ja hömpötysten johdostakin. Ja muutenkin ihan ERInomainen päivä :)
Ennen kehiä pääsin kuitenkin vielä trimmailemaan yhtä sun toista, niin omia kuin vieraitakin. Hertan Tico-poika sai uuden lookin ja sillähän irtosikin sitten kehästäkin EH, onnea perheelle. Sitten pääsi viimeisteltäväksi Luca, Rikun poika. Tästä junnusta tuli isomummillekin hyvä mieli, Luca kun oli JUN ERI2 ekassa näyttelyssään, Onnea !!. Sitten oli Rikua ja Tiidaa... ja omia. Kyllä nämä näyttelyt ihan työstäkin käy :)  Eli Turku Kv 19.1.2013, tuom. Skaar Torbjörn, Sweden.

Ensin kehään omasta porukasta Riku kera Raijan. Koskahan nämä ovatkaan viimeksi käyneet yhdessä näyttelyssä.... kauan sitten. Mutta hienosti meni ja nämä kaksi nyt vain ovat niin samiksii, ihan oikeat R&R team. Rikun turkki ei ollut parhaimmillaan ja herra saisikin sitten EH:n valioluokasta. Lisään tänne arvostelun kunhan sen saan.

FI MVA FI AVA EE MVA LV MVA RU MVA
Shet Up Mr Lovejoy

Kuva Sirpa Saari


Sitten tulikin junnutyttöjen vuoro ... ja voipi sanoa, että kasvattajaa jännitti :)

Kuva Sari Sainio
Tiida ja Niina esiintyivät tosi hienosti. Tiidan upea tönötys toi hienon tuloksen heti ensimmäisestä näyttelystä : JUN ERI

*** Erittäin hyvä pää ja ilme. Tummat silmät. Hyvin kannetut korvat. Hyvä kaula. Hyvät kulmaukset edessä ja takana. Liikkuu hyvin sivulta. Erittäin hyvä turkki.***
 Shet Up Say You Say Me, 11kk


Kuva Sari Sainio
Nonna 11kk, Shet Up She's The One,  11kk käännös**** Tasapainoinen kokonaisuus. Erittäin hyvä pää ja ilme. Hyvin kannetut korvat. Hyvä kaula ja selkälinja. Erinomainen runko ja luusto kokoon nähden. Hyvin esitetty. ** JUN ERI 4 (/17)
Tälle tuomarille siis tämä pää oli jo erittäin hyvä pää, näin ne siis vaihtelevat kunkin mieltymyksen mukaan :) Edelleen itse olen sitä mieltä, että se ei ole erittäin hyvä pää ... mutta parantunee ajan kanssa. Mutta itse kehä- ja hallikäyttäytymisestä olen taas niin onnellinen ja tyytyväinen. Mulla on ihana Nonnuli Ponnuli.

Kuva Sari Sainio
 Ja sitten kehään tepsutteli edellisten äiti, Sofi. Viimeistä kertaa avoluokassa, vetskukehät kutsuukin sitten jo ensi kuusta lähtien. Sofin kanssa on ihana reissata, se ottaa kaiken niin lunkisti.

Sofi, Shet Up Mother's Legacy ,7v11kk * Hyvä pää ja ilme. Tummat, hyvänmuotoiset silmät. Hyvin kannetut korvat. Hyvä kaula. Hyvä runko ja luusto. Hyvät kulmaukset edessä ja takana. Liikkuu hieman epävakaasti sivulta, hyvin edestä. Hyvin esitetty. AVO ERI
                           


Kiitos Marjaanalle, että sain taas lainata Sofia. Ja nauttia siitä myös hetken taas täällä kotonakin. Oli taas koossa sitten kolme polvea, isoäiti Nelli, Sofi ja edellisen tytär Nonna.
Monipuolinen ja tyylikäs ryhmä. Tarvitsee enemmän hienoutta päähän ja paremmat mittasuhteet. Hieman enemmän luustoa. Onnittelut.                                                                           kuva Sirpa Saari 
Näistä neljästä koostui sitten kasvattajaryhmäni, joka sijoittui sitten vasta viimeiseksi, eli neljänneksi. Mulle se oli kuitenkin paras ....  Kiitos teille kaikille !!
Kuva Sirpa Saari
Ja tähän vielä mun pikkusinisen päivä, joka oli erinomaisen hieno. Juoksuista, siis varmaan tärppipäivät menossa, huolimatta Peppi hömpötteli itsensä valioluokan toiseksi ja vielä SA:lla. Olin suoraan sanoen kuin puulla päähän lyöty :)
LV MVA BY MVA White Coastal Little Blue Avatar, 2v 5kk
*** Tasapainoinen kokonaisuus. Erittäin hyvä pää ja ilme. Tummat silmät. Hyvin kannetut korvat. Hyvä kaula. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Erinomainen runko ja luusto. Liikkuu hyvin. Hyvin esitetty. VAL ERI 2 SA (/5)

Kaikin puolin siis erinomainen päivä meillä, tästä olis kiva jatkaa, mutta nyt vain ei ole lähiaikoina mitään tiedossa. Joten me siis nautimme nyt vain muuten olostamme ja palaillaan kehiin sit joskus ...huhtikuussa, hui !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti