sunnuntai 6. tammikuuta 2013

S-tytöt 10kk

No niin, nyt on tyttöviisikosta treffattu neljä ja kyllähän ne samasta puusta veistetyiksi huomaa :) Menoa ja meninkä ei puutu, reippaat ihanat tyttöset. Vielä kun Nurmon Oman näkisi, niin kaikki olisi kasvattajan mielestä täydellistä :)  Kuvat Niina Kaanela



Kara , noin 35cm, luonnon korvat


Nonna, reilut 36,5 cm, luonnon korvat


Java, noin 36cm, toinen korva hieman hoidettu


Tiida, noin 38cm, luonnon korvat

Tytöt treffattiin kahden eri lenkin merkeissä ja kyllä nämä sheltit vain on kivaa porukkaa kun toimeen tullaan, vaikka ihan uudetkin naamat porukkaan yks kaks lisääntyisivät. Vaikka säät vaihtelee, niin onneksi näitä kivoja lenkkeilyilmoja ja paikkoja silti on löytynyt. Ne tekevät hyvää niin koirille kuin meille omistajillekin. Ei muuta kuin joulukinkut sulamaan ja liikenteeseen :) Kiitos lenkkiseuralaisille !!!

3 kommenttia:

  1. Kylläpä on siskokset kauniita. Eritoten Nonna! Upea turkki ja upea seisonta. Onnea Turun Top Dog -showhun :)
    Meillä pyörähtää käyntiin pentujen kahdeksas viikko ja huomenna mennään pentuetarkastukseen.
    Viikon päästä lähtee 3 pentua uusiin koteihinsa, mutta 2 jää vielä seuraavaksi viikoksi. Saammeko tulla sitten niiden kahden kanssa käymään teillä koiria moikkaamassa? Vieraiden kilttien koirien tapaaminen on hyvää sosiaalistamista.
    Nähdään!

    VastaaPoista
  2. Kyllä on siskot suloisia! Ja kyllä tämän vuoden mittaan kasvattaja varmasti näkee sen Nurmonkin Oman! :) Eiköhän joku näyttely ainakin löydy, mihin voisimme tulla.

    t. Hilpi

    VastaaPoista