keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Anni tepsutteli maailmalle :)

Nyt on sitten talo hiljainen, ainakin melkein :) Pikkuneiti Anni matkasi maanantaina Vasaramäkeen asustamaan Kalliokosken perheeseen (saaden uuden kutsumanimen Lumi). Onneksi välimatkaa ei liene paljon päälle viittä kilometriä, jos sitäkään. Ja tänään jo pääsin vaavia moikkaamaankin uuteen kotiin ja neiti oli jo täysin kotiutunut. Sain kyllä ihanat pusut, ihan vain meidän kahden omat pusut. Mutta ei taida Lumi olla moksiskaan vaikka kasvattajaäiskä hänet nyt sitten maailmalle laittoikin. Niin hyvään kotiin pääsi, että ei paremmasta väliä. Itselläkin niin hyvä tunne sydämessä, sen vain tuntee kun sen tuntee.
Maanantaina unohtui perheen yhteinen kuva, mutta tässä nyt tältä päivältä kuva ainakin uudesta äiskästä Annukasta ja leikkikamu/isoveikka Juliuksesta. Ja tietysti hienosta lampaantaljasta jonka päällä Lumi otti päivätorkut.


Se on sitten tämän pentueen kasvun seuraaminen siirtynyt uusiin perheisiin ja minä tietysti seuraan silmä tarkkana kaikkea täältä kasvattikodista. Haikeaa mutta silti taas myös niin antoisaa. Kolme perhettä tutustuu nyt uusiin pentuihinsa ja saavat viettää tulevat vuodet toivottavasti ihanien muistojen yhteisessä keruussa.

maanantai 19. joulukuuta 2011

Onnea P-pennut ! 3-vuotta tänään täynnä....

Ihana yhteispotretti lähes luovutusikäisestä viisikosta. Kiitos Mari Ala-Sorvarille, joka kävi aina välillä kuvaamassa lapsosia. Olihan Sofi oikeasti heidän perheensä koira ja vain "lainassa" minulla :)

Kuvassa vasemmalta; Into, Kirppu, Piiku, Sulo ja Aava.
Niin se aika vain hurahtaa, juurihan nämäkin vasta lensivät maailmalle meidän pesästä. Ja ihanaa on ollut, kun on saanut lähes kaikkien kanssa olla tiiviissäkin yhteydessä. Eli kiitos näistä vuosista ihanille nelijalkaisille sekä heidän omistajilleen ! Ja monia monia yhteisiä vuosia lisää <3 <3 <3

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Kaksi kolmesta maailmalle läks...

Että sellainen viikon vaihde meillä tällä kertaa. Tuntuu ihan äärettömän haikealta ja jotenkin tyhjältä, olkookin että kaunis Anni on vielä kotosalla. Mutta on myös sellainenkin ihana tunne sisällä, että nyt olen tehnyt toivottavasti taas pari perhettä onnelliseksi ja saanut uusia pitkäaikaisia ystävyyssuhteita.
Perjantaina muutti Kara (ent. Iiris) uuteen kotiin Nooran ja Antin ystäväksi ja paijattavaksi. Salo on vain kiven heiton päässä, joten tyttö meni sitten myös sijoitukseen, tuntui vain niin kaikki loksahtavan hyvin kohdalleen :)

Tänään sitten tulivat aamupäivästä Vaasan pitkämatkalaiset katsomaan tulevaa vaaviaan. Sportti muuttuikin Oivaksi. OIVA <3 Jennalla ja Nikolla on jo minulta Hurtti poika, 3v, joten tuttuun ja turvalliseen piakkaan lähti matkaamaan Oiva, äiskän oma halinalle.

Kaikkea hyvää uuteen maailmaanne pienet Shet Uppilaiset omistajineen <3
Anni neiti asustelee vielä kotosalla ja etsii yhteistyöhaluista perhettä Turusta tai läheltä Turkua.
Ai niin, olihan meillä edellisellä viikolla tuo pentutarkkipäiväkin. Kaikki pennut todettiin silmäterveiksi ja kaikin puolin terveiksi lapsukaisiksi. Pojan timantit eivät tarkissa tuntuneet, mutta ennen sitä ja nyt viimeksi edellisenä päivänä ne ovat tuntuneet, joten toivossa on hyvä elää :)

tiistai 6. joulukuuta 2011

R-pentue 5,5 vkoa

Pennut on nyt jo liki 6,5 viikkoisia, mutta tämä on valitettavasti uusin otos kolmikosta. 7 viikkois kuvia odotellessa ;D

Tässähän me; "Anni", "Iiris" ja "Sportti" =) Pennut kasvaa, kehittyy ja päivittäin saamme nähdä mitä uutta ja hauskaa pennut ovat taas keksineet. Luonne-erot näkyy, kaikki ovat aivan ihanan reippaita ja rohkeita lapsukaisia. Annista täytyy kyllä sanoa, että siinä neidissä olisi varmasti ainesta vaikka mihin. Sellainen pieni tulinen pusupakkaus. Yhteistyöhaluista sijoituskotia siis hakusessa ...
Huomenna onkin sitten jännittävä pentutarkkipäivä .....

Joulukuun alun tapahtumia

3.12. R&R kokoonpano oli jälleen kisaamassa. Ensimmäinen rata hyl, toinen 0 ja 3. sija, kolmas 0 ja 3. sija. Hienoa työtä jälleen kerran Raija ja Riku !!!
Samaan aikaa Helsingin messukeskuksessa...........
Kati ja Peppi Helsingin Winner 2011 junnukehässä kera ison määrän muitakin pikkutyttöjä. Lauantaina tuomarina toimi Elena Ruskovaara. Arvostelu maailman ihanimmalle Pepilleni :" Laadukas, miellyttävästi käyttäytyvä hyvän blue merle karvan omaava juniori. Hyvä takaosa, tarpeeksi kulmauksia edessä, erittäin hyvä rintakehä, alaleuka voisi olla leveämpikin. Kaunis pään kiila, oikein asettuneet korvat. Hyväksyttävä häntä liikkeessä, oikea askelpituus, miellyttävä esiintyminen. JUN ERI (5)"

*** Kaunis arvostelu kaiken kaikkiaan. Kiitos tuomarille=)
Mitähän sitä tekis tolle "hyväksyttävälle hännälle" ;D OIKEASTI, mielestäni koira ei nosta häntää liian korkealle, jotta siitä tarvitsisi mainita, tai ainakaan rokottaa arvostelussa. Jos nuori koira innostuu siitä, että edessä juoksee yli kymmenen sopivaa leikkikaveria, niin so what vaikka häntä vähän nousee kun ei nouse kuitenkaan yli. En todellakaan aio muuttaa iloisen koirani luonnetta kehän takia ;D Näen päivittäin, miten koirani kantaa häntäänsä ja voin hyvillä mielin sanoa, että häntä on oikein asettunut =) Toki näyttäisi kauniimmalta jos pitäisi sen alempana, mutta meille nämä näyttelyt ei onneksi ole se maailman tärkein juttu.

Kuva Tiina Hovi
Kiitos Sari todella mukavasta matkaseurasta ja messariseurasta !!!
Ja matka jatkuu, tai ainakin väli Turku-Helsinki-Turku =)
4.12. jälleen messarissa. Tällä kertaa matka- ja messariseurana oma rakas tyttäreni Kiia. Kiia kävi vähän shoppailemassa omalle tulevalle vaavilleen tavaroita. Ja kaikkea tarpeellista sieltä löytyikin.
No meidän Voittaja 2011 kehä meni paremmin kuin eilen. Tätä lähdimme tavoittelemaan, edes jommalta kummalta päivältä ja sunnuntaina sen saimme ;D

Tytöthän tykkää blingblingistä =)
Tuomarina sunnuntaina toimi Marion Ten Cate, Alankomaat. Kasvattaa itse shelttejä Delight´s kennel nimellä. Olin vähän mietteissäni, että mikähän mahtaa olla tuloksemme tuomarin ensimmäisen lausahduksen ja naurahdusten perusteella ;D "What a big ears you have... but you so sweet". Eli ollaanko me ihan H:n huvittavia vai mitä toi tarkoitti ???? No arvostelun perusteella Peppi oli kuitenkin oikeesti suloinen isoillakin korvillaan ♥
"Lovely little bitch with good substance. Fitting bone. Very pretty head, sweet expression due to almond eye. Enough substance in muzzle. Well set stop. Flat skull. Big well carried ears. Lovely outline. Balanced angulations. Good substance in body. Moves with drive. Well broken blue. Pretty little girl. JUN ERI 2 SA"
Ja miten ihanat oli esim. Eran kommentit Pepistä kun olimme tulleet ensi kierroksen jälkeen kehästä. Kiitos Era ! Iloinen pieni koira Peppi todellakin on, hömppis pömppis.... ja sellainen saa ollakin.

Kuva Tiina Hovi
Kiitos Sirpalle& Kaisalle, Hannalle & Siirille molempien päivien todella mukavasta kehänlaita seurasta !!!