sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Kaksi kolmesta maailmalle läks...

Että sellainen viikon vaihde meillä tällä kertaa. Tuntuu ihan äärettömän haikealta ja jotenkin tyhjältä, olkookin että kaunis Anni on vielä kotosalla. Mutta on myös sellainenkin ihana tunne sisällä, että nyt olen tehnyt toivottavasti taas pari perhettä onnelliseksi ja saanut uusia pitkäaikaisia ystävyyssuhteita.
Perjantaina muutti Kara (ent. Iiris) uuteen kotiin Nooran ja Antin ystäväksi ja paijattavaksi. Salo on vain kiven heiton päässä, joten tyttö meni sitten myös sijoitukseen, tuntui vain niin kaikki loksahtavan hyvin kohdalleen :)

Tänään sitten tulivat aamupäivästä Vaasan pitkämatkalaiset katsomaan tulevaa vaaviaan. Sportti muuttuikin Oivaksi. OIVA <3 Jennalla ja Nikolla on jo minulta Hurtti poika, 3v, joten tuttuun ja turvalliseen piakkaan lähti matkaamaan Oiva, äiskän oma halinalle.

Kaikkea hyvää uuteen maailmaanne pienet Shet Uppilaiset omistajineen <3
Anni neiti asustelee vielä kotosalla ja etsii yhteistyöhaluista perhettä Turusta tai läheltä Turkua.
Ai niin, olihan meillä edellisellä viikolla tuo pentutarkkipäiväkin. Kaikki pennut todettiin silmäterveiksi ja kaikin puolin terveiksi lapsukaisiksi. Pojan timantit eivät tarkissa tuntuneet, mutta ennen sitä ja nyt viimeksi edellisenä päivänä ne ovat tuntuneet, joten toivossa on hyvä elää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti