keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Anni tepsutteli maailmalle :)

Nyt on sitten talo hiljainen, ainakin melkein :) Pikkuneiti Anni matkasi maanantaina Vasaramäkeen asustamaan Kalliokosken perheeseen (saaden uuden kutsumanimen Lumi). Onneksi välimatkaa ei liene paljon päälle viittä kilometriä, jos sitäkään. Ja tänään jo pääsin vaavia moikkaamaankin uuteen kotiin ja neiti oli jo täysin kotiutunut. Sain kyllä ihanat pusut, ihan vain meidän kahden omat pusut. Mutta ei taida Lumi olla moksiskaan vaikka kasvattajaäiskä hänet nyt sitten maailmalle laittoikin. Niin hyvään kotiin pääsi, että ei paremmasta väliä. Itselläkin niin hyvä tunne sydämessä, sen vain tuntee kun sen tuntee.
Maanantaina unohtui perheen yhteinen kuva, mutta tässä nyt tältä päivältä kuva ainakin uudesta äiskästä Annukasta ja leikkikamu/isoveikka Juliuksesta. Ja tietysti hienosta lampaantaljasta jonka päällä Lumi otti päivätorkut.


Se on sitten tämän pentueen kasvun seuraaminen siirtynyt uusiin perheisiin ja minä tietysti seuraan silmä tarkkana kaikkea täältä kasvattikodista. Haikeaa mutta silti taas myös niin antoisaa. Kolme perhettä tutustuu nyt uusiin pentuihinsa ja saavat viettää tulevat vuodet toivottavasti ihanien muistojen yhteisessä keruussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti