tiistai 6. joulukuuta 2011

Joulukuun alun tapahtumia

3.12. R&R kokoonpano oli jälleen kisaamassa. Ensimmäinen rata hyl, toinen 0 ja 3. sija, kolmas 0 ja 3. sija. Hienoa työtä jälleen kerran Raija ja Riku !!!
Samaan aikaa Helsingin messukeskuksessa...........
Kati ja Peppi Helsingin Winner 2011 junnukehässä kera ison määrän muitakin pikkutyttöjä. Lauantaina tuomarina toimi Elena Ruskovaara. Arvostelu maailman ihanimmalle Pepilleni :" Laadukas, miellyttävästi käyttäytyvä hyvän blue merle karvan omaava juniori. Hyvä takaosa, tarpeeksi kulmauksia edessä, erittäin hyvä rintakehä, alaleuka voisi olla leveämpikin. Kaunis pään kiila, oikein asettuneet korvat. Hyväksyttävä häntä liikkeessä, oikea askelpituus, miellyttävä esiintyminen. JUN ERI (5)"

*** Kaunis arvostelu kaiken kaikkiaan. Kiitos tuomarille=)
Mitähän sitä tekis tolle "hyväksyttävälle hännälle" ;D OIKEASTI, mielestäni koira ei nosta häntää liian korkealle, jotta siitä tarvitsisi mainita, tai ainakaan rokottaa arvostelussa. Jos nuori koira innostuu siitä, että edessä juoksee yli kymmenen sopivaa leikkikaveria, niin so what vaikka häntä vähän nousee kun ei nouse kuitenkaan yli. En todellakaan aio muuttaa iloisen koirani luonnetta kehän takia ;D Näen päivittäin, miten koirani kantaa häntäänsä ja voin hyvillä mielin sanoa, että häntä on oikein asettunut =) Toki näyttäisi kauniimmalta jos pitäisi sen alempana, mutta meille nämä näyttelyt ei onneksi ole se maailman tärkein juttu.

Kuva Tiina Hovi
Kiitos Sari todella mukavasta matkaseurasta ja messariseurasta !!!
Ja matka jatkuu, tai ainakin väli Turku-Helsinki-Turku =)
4.12. jälleen messarissa. Tällä kertaa matka- ja messariseurana oma rakas tyttäreni Kiia. Kiia kävi vähän shoppailemassa omalle tulevalle vaavilleen tavaroita. Ja kaikkea tarpeellista sieltä löytyikin.
No meidän Voittaja 2011 kehä meni paremmin kuin eilen. Tätä lähdimme tavoittelemaan, edes jommalta kummalta päivältä ja sunnuntaina sen saimme ;D

Tytöthän tykkää blingblingistä =)
Tuomarina sunnuntaina toimi Marion Ten Cate, Alankomaat. Kasvattaa itse shelttejä Delight´s kennel nimellä. Olin vähän mietteissäni, että mikähän mahtaa olla tuloksemme tuomarin ensimmäisen lausahduksen ja naurahdusten perusteella ;D "What a big ears you have... but you so sweet". Eli ollaanko me ihan H:n huvittavia vai mitä toi tarkoitti ???? No arvostelun perusteella Peppi oli kuitenkin oikeesti suloinen isoillakin korvillaan ♥
"Lovely little bitch with good substance. Fitting bone. Very pretty head, sweet expression due to almond eye. Enough substance in muzzle. Well set stop. Flat skull. Big well carried ears. Lovely outline. Balanced angulations. Good substance in body. Moves with drive. Well broken blue. Pretty little girl. JUN ERI 2 SA"
Ja miten ihanat oli esim. Eran kommentit Pepistä kun olimme tulleet ensi kierroksen jälkeen kehästä. Kiitos Era ! Iloinen pieni koira Peppi todellakin on, hömppis pömppis.... ja sellainen saa ollakin.

Kuva Tiina Hovi
Kiitos Sirpalle& Kaisalle, Hannalle & Siirille molempien päivien todella mukavasta kehänlaita seurasta !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti