sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Pärnun kolmepäiväiset :)

Taas venähti tää kirjoittelu ja paljon jää tähän väliinkin asioita, mutta pistetään nyt sit ainakin jotain. Eli aloitetaan Pärnun reissusta. Matkaan lähdettiin perjantaina 17.6. aamulla Pian kanssa. Sirpa ei ollut "tiennannut" vielä tarpeeksi tunteja sisään, eli hän sitten lähti perässä myöhemmin päivälaivalla ja saapui sitten illaksi Pärnuun bussilla. Me siis Pian kanssa lähdettiin aamulaivalla ja autossa mukana Sirpan Kira ja Kaisa sheltit, oma Peppini sekä Pian snautseri Otto. Päivän ensimmäinen näyttely alkoi klo 15.40, joten meillä oli hyvin aikaa ajella rauhassa Pärnuun ja etsiä hotelli ja viedä kamat huoneisiin. Päätettiin sitten jättää Kira ja Otto huoneisiin, sillä helle ulkona oli aikamoinen ja uskoimme, että koirilla olis kivempi lepäille tuo aika viileissä huoneissa. Näyttely oli FCI 1 ryhmänäyttely ja tuomarina Tatyana Raschikhmarova, Russia. Kaisa ja Peppi osallistuivat molemmat junnuluokkaan jossa oli 7 kaunista tytteliä (6xeri,1xeh). Tästä päivästä saldona Peppi ERI3 ja Kaisa ERI4. Pepin esiintyminen meni kyllä vähän syömisen/imuroimisen puolelle, eli kaikki oli nurmikosta etsittävä :( No tyytyväinen olin silti arvosteluun ja sijoitukseen, joten ihan hyvä ensimmäinen päivä. Katsotaan jos saan tänne vielä kasvattajan suomennoksen arvostelusta joka oli venäjäksi ja siis mulle täyttä hepreaa.
Kuvassa alla koko junnupoppoo. Kuva Inna Tolli. Viimeisenä kuvassa Pepin täyssisko Essi, joka oli ERI2.

Alla vielä yksittäiskuva perjantain ERInomaisesta tyttelistä. Kuva Inna Tolli.

Lauantaina olikin sitten Pärnu KV-päivä ja paikkana uusi tuttavuus Kalevi staadion. Mukana tällä kertaa 9 junnunarttua (7xeri,2xeh). Pepin tulos tänään sileä ERI :) Meidät kyllä käteltiin viidentenä pois, joten pidetään se meidän sijoituksena :)) Hyvän arvostelun neiti sai tälläkin kertaa ja kyllähän se tuomari selvästi mietti pitkään kahden välillä, että kumpi nyt sit joutuu lähtemään. Tuomarina tänään oli Ingrid Hein, Estonia.
Tässä alla Inna Tollin kuva, jossa ovat Peppi ja Essi sisko, joka tänään oli jälleen hienosti ERI2. Essi on todella kaunis nuori neito !!!

Sunnuntaina paikkana oli taas sama Kalevi stadion ja Pärnu KV-päivä. Tuomarina tänään suomalainen Saija Juutilainen. Junnunarttuja oli ilmoitettu 7 (5xeri, 2xeh). Tämä päivä meni meiltä ehdottomasti parhaiten, jännitys oli jäänyt aika lailla kehän ulkopuolelle ja se näkyi, ainakin Pepin korvissa ;) Tämä tuomari oli meille ihan uusi tuttavuus, en ole siis kotimaassakaan käynyt hänellä. Hänen iloinen olemuksensa toi kyllä heti aamusta hyvälle mielelle. Kaiken laisia "murjottajia" kun välillä näkee :( Miksi sitä työtä tekee jos ei kerta ole kivaa ?????
Alla kuva Pepistä sunnuntailta, kuva Hanna Jauhiainen

Ja sunnuntain arvostelu:
9kk, kaunis nuori narttu. Miellyttävä runko ja luusto. Hyvä ilme, hyvä purenta, lähekkäin asettuneet korvat, vähän isot. Hieman suora olkavarsi, kaiken kaikkiaan kauniisti kulmautunut. Kaunis kaulan kaari. Kaunis turkin laatu, puhdas blue merle väri. Liikkuu vaivattomasti ja hyvällä draivilla. Ylälinja voisi olla vahvempi, hieman pehmeä seistessä. JUN ERI 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti