maanantai 4. heinäkuuta 2011

Karjaa 3.7. ja vähän agiliitoa

Sunnuntai aamuna startattiin Erikan ja pikkutyttöjen (Peppi ja Nemi) sekä Sofin kanssa kohti Karjaata ja pikkutyttöjen toista virallista näyttelyä. Tuomarina toimi Marjatta Pylvänäinen-Suorsa, minulle ihan uusi tuttavuus jälleen kerran. Pentuja ja uroksia oli niin vähän, että meidän osuus olikin jo ihan tuossa tuokiossa, ei siinä ehtinyt ihan kauheesti edes "alkujännittää" :) Nemin vuoro oli ensin ja neiti käyttäytyi aivan yllättävästi :( Silloin kun tulimme näyttelypaikalle, niin jostain syystä koirat pelästyivät rokotustarkastajaa ja hänen mikrosirun lukijaansa, Nemi kaikista eniten. No nyt kun tuomari saapui pöydän luo, oli hänellä kädessään mittanauha, josta Nemppa hermoistui täysin. Vaihdoimme vielä esittäjääkin Erikan kanssa,koska ajattelin, että Nemi voisi ehkä seurata omistajaansa kehän reunalla ja unohtaa koko tuomarin. Mutta ei, en saanut minäkään tyttöä kunnolla rauhoittumaan :( Tuomari oli kyllä ihanan kärsivällinen ja yritti kaikin tavoin saada arvostelun aikaiseksi, eikä se mikään huono ollut lopulta. Harmi vain että tulos oli nyt sitten tällä kertaa H :((
Alla Tiina Hovin ottama kuva Nemistä.

Sitten oli neiti sinisen vuoro. Ja hyvinhän meidän yhteistyö meni tällä kertaa :) Tulos jun ERI 3. Ja kahdeksasta junnunartusta vain kolme saikin erin, joten ihan tyytyväisiä ollaan. Kaksi ekaa sai vielä SA:t, mutta jospa mekin sit joskus. Nyt taidettiin olla vielä hiukkasen turhan pikkuisia ja sieviä tälle tuomarille, joka mun mielestä tykkää vahvemmista, ja myös jenkkityyppisistä shelteistä. Siis sen mielipiteen olen vain itse mieleeni saanut, en sano että näin on.
Alla Tiina Hovin ottama kuva Pepistä.

Pepin arvostelu:
"Hyvä koko,mittasuhteet & luusto. Oikeapiirteinen nartun pää. Hyvät silmät. Hyvin taittuneet, melko lähekkäin olevat korvat (hyvin taittuneet, kirjoittajan oma huomautus :D ). Kaunis ylälinja. Niukka eturinta. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu tasapainoisesti edestä & takaa. Hyvä sivuaskel, mutta hieman ryhditön olemus. Hyvä karvapeite." JUN ERI 3.
Sitten seuraavaksi avoluokan esittelyyn Sofi. Nyt en varmasti muista, olisko siinä luokassa ollut kaikkiaan viisi avoluokan narttua. No sinällään ihan hyvin meni, että vain kaksi sai ERIN ja niistä sitten Sofi ERI 2.
Alla Erika Lustin ottamat kuvat Sofista.


Sofin arvostelu:
"Hyvä koko, luusto & mittasuhteet. Hyvä pään kiila. Tummat, hieman pyöreähköt silmät. Hyvät korvat. Seistessä kaunis ylälinja. Hyvä rungon syvyys ja muoto. Tasapainoinen raajarakenne. Liikkeessä selkä hieman painuu. Ajoittain turhan korkealla kannettu häntä." ERI 2
Kotimatkalla poikettiin Fiskarsin kautta ja käytiin pienellä kävelykierroksella koirien kanssa ja lopuksi kahvilla ja limsalla varjoisassa kahvilassa.
Kuva Erika Lust

Fiskarista kun lähdettiin kotiin päin, pysähdyttiin myös uimaan pienellä järvellä. Sofi ja Peppi osaavat siis uida, se on nyt tarkistettu :D. Tai no tämä ei ollut Sofin eka kerta, mutta Pepin kylläkin.
Sitten sain vielä tekstarin Annelta, joka viestitti Leevin ja Karin agikisoista Mikkelistä. Kaksikko oli jälleen ilmoitettu kolmeen rataan, joista ekasta 0 ja 3.sija ja toisesta 0 ja 2.sija, kolmannelta annettiikin sitten mahdollisuus muille ja tulos hyl :D. Hienoa menoa tuo kaksikko vain jatkaa. 11.7. taitaa tulla vuosi täyteen ja mahdollisuus AVAn yrittämiseen, mutta kaksikon vimppa kisa kesälle taitaa olla 10.7. No odotellaan sitten syksyä, hiljaa hyvää tulee :))
Ja nyt sitten jatketaan lomaa ja jäädään odottamaan seuraavaa koitosta eli ensi lauantain Hyvinkäätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti