perjantai 30. heinäkuuta 2010

Heinäkuun loppuosaa ja helteitä piisaa

Taas on jäänyt jutut kirjoittamatta, ja pistetään se ton kuumuuden syyksi (minähän en ole laiska alkuunkaan ;) Ja oikeesti on erittäin erittäin tylsää miettiä näin jälkikäteen, mitä kaikkea kivaa ja jännittävää taas onkaan tapahtunut. Joten jos joku asia jää huomiotta, se on vaan "kuumuuden" syytä...

30.7. Tällä viikolla Vehmersalmella suoritti viisi shelttiä (ensimmäiset Suomessa) Junior Herding Dog testin (koulari JHD) hyväksytysti. Testit on AHBA:N (American Herding Breed Asscociation) viralliset testit. Ja tadaa :D..... Omistaja Ollin sanoin : Muska graduated the junior herding dog test supervised by ABHA with excellent grades. (Shet Up Geisha) Ja kasvattaja on niin ylpeä ja onnellinen, että lainasi jopa Ollin sivulta kuvan Muskasta todistuksineen :)

Tässä myös video tapahtumasta : http://www.youtube.com/watch?v=DvMWIxk29os

Minä matkasin Viroon näytelmiin Lassin kanssa 15.-18.7. Ja jälleen kerran matkakumppanina Sirpa A :) ja nyt myös uusina tuttavuuksina Heini, Helinä ja Timo. Meillä oli Pärnussa odottamassa vuokramökki näiksi päiviksi. Ja mökki oli tosi kiva, sinne voisi mennä uudestaankin, joten nimi on pistetty muistiin. Perjantaina oli ensin ns erikoisnäyttely, jossa Lassi oli ERI3 (kuva Sirpa Arminen)

Lauantaina oli Pärny KV, jossa Lassi jälleen kerran oli avointen ERI3. Hmmm, olemmeko kaikkina päivinä tällä pallilla, vähän alkoi tuntua siltä. No tyytyväisiä oltiin silti tähän asti, sillä ainakaan meitä ei oltu kätelty pois H:lla tai EH:lla vielä kertaakaan. Sunnuntaina aamulla sitten kasasimme kamat autoon ja siivosimme mökin ja sitten alkoi siirtyminen Haapsaluun, matkan viimeiseen koitokseen. Näyttely oli hienossa paikassa, Haapsalun vanhan linnan raunioiden sisäpihalla. Tuomari kehui kovasti seuraavalla viikolla 8v täyttävää Lassia kuntonsa ja eritoten hienojen hampaiden kunnon ansiosta. Sanoi, että harmittavan paljon on jo kaksivuotiailla koirilla huonossa kunnossa olevat hampaat. Herra tuomari osoitte meille jälleen ERI3 paikkaa ja minä huokaisin. No yllätyksenä olimekin sitten vielä PU4. Sertejä ja cacibeja ei tullut, mutta mukavaa matkakokemusta meille kahdelle yhdessä. Ja jospa Janina nyt antaisi toistekin Lassin mun seuralaiseksi jonnekin, kun mehän selvittiin tosi hienosti koko matkan. Ja Lassi nautti ollessaan ainoana uroksena 5 nartun haaremissa :) (Kuva Haapsalusta ja kuvaajana Sirpa Arminen)


Leevi ja Kari kisasivat Mikkelissä 24.7.jälleen kerran hienolla yhteistyöllä. Ensimmäinen rata alkoi tosin hylyllä, mutta tahti parani: toinen rata (hyppy) 0 ja toinen sija. Serti oli lähellä, sillä voittaja nappasi tästä viimeisen hyppysertinsä. No nälkä vaan kasvaa syödessä, joten seuraavia kisoja odotellessa :)
No seuraava kisa olikin Kouvolassa 1.8. ja sieltä Kari ja Leevi nappasivat nollan, voiton ja hyppysertin :))))) ONNEA !!! Ja nollaputkea Leevi jatkoi myös Haminassa 7.8. sijalla 3. Joten hienoa menoa on Leevillä & kumppaneilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti