torstai 6. syyskuuta 2018

Keväästä kesän kautta syksyyn.... huhtikuu / toukokuu / kesäkuu / Heinäkuu / Elokuu

Huhtikuussakaan ei hurjasteltu, taidettiin nauttia vain ulkoilusta ja muusta yhdessä olosta. Ja kerättiin voimia ja karvoja toukuussa alkavaan näyttelykauteen.

Toukokuu:

12.5. Vuoden kolmas näyttely, joka vuotinen Harjavalta   Tuomarina Anca Giura, Romaniasta. Kyllä, sama tuomari kuin viimeksi Lahdessa... jäi sen verran hampaankoloon, että piti mennä koittamaan uudestaan. Ja sehän kannatti. Viisi kasvattia paikalla ja 5x ERI, 3 x SA
Shet Up Xavier, Rocky NUO ERI 1 SA
Shet Up Yahoo, Veera NUO ERI 2 SA
Shet Up Yippee, Lily NUO ERI
Shet Up Ticket To Dreams, Muikku AVO ERI 2 SA
Shet Up Touched By Destiny, Tara AVO ERI

Kasvattajaluokka 2 kp
Kiitos Pirkolle matkaseurasta ja handlausavusta
Laitan lisää kuvia koirista aina näiden ensimmäisten kuvien alle....
Kaikki muut kuvat ovat Sirpa Saaren ottamia, vain kasvattajaluokka on Katriina Lindforsin ottamia. Kiitos kuvaajille !!!



 "All typical to breed standard, beautiful long heads, correct bodies, all of them typical movement & correct coat", Anca Giura.

 26.5. Kevätnäyttelyt jatkui Salon ryhmiksellä. Tuomarina omalla tavallaan suloinen/herttainen mr Bond, toisaalta tuntui, että hän ei aina ollut ihan kartalla Hän myös syötteli koirille jotain omia lihapulliaan taskustaan ja hänen mukaansa koirasta ei saanut pitää pöydällä kiinni, vaan koiran piti itse näyttää haluaako olla siinä vai ei. Palkisti yleensä vain luokan ekan joko KP:llä tai SA:lla. Kasvattajaluokkaa ei oikein tainnut tajuta kun meillekin koko ajan höpötti vain, että kaikille excellent ja kehis yritti selittää mitä tässä pitäisi arvioida .    Kasvattajaluokasta ei ole kuvaa : " 4 similar in type. Excellent breeding" , kasv 2 .... lyhestä virsi kaunis
Meillä ei muutenkaan ollut herralle miellyttäviä koiria...
Shet Up Zin Zin  PEK 2  (Elsan eka näyttely )
Shet Up Xavier, nuo ERI 2
Shet Up Yahoo  ERI
Shet Up She´s The One  EH
 Shet Up Ticket To Dreams  EH
Tässä muutama Saaren Sirpan ottama kuva tältä päivältä
Muikku

Veera

Elsa
27.5.  Hiukan vähemmän helteinen päivä kuin edellinen päivä Salossa. Mutta, tuulipas huijasi olotilaa ja yks sun toinen meistä olikin sitten lopulta "punaihoinen" . Näyttely itsessään oli suomalaisen kasvattajatuomarin päivä, hänelle kun ainakin itse haluaisin viedä jokaisen kasvattini edes kerran. Päivi osaa lausua ne puutteet ja miinuksetkin kauniisti, ne on kuin opiksi sanottu, ei itse virheinä. Mukana Raumalla olikin kiva määrä shetuppilaisia, kiitos taas kaikille mukana olleille
Nämä kuvat ovat kaikki Katriina Lindforsin kuvia, jos lisää saan jostain, niin merkitään ne sitten kuvaajan nimellä Kiitos Katriina !
Tulos tältä päivältä:
Shet Up Zin Zin PEK3  (toinen ja viimeinen pentukehä Elsalla )
Shet Up Xavier NUO ERI 1
Shet Up Yahoo NUO ERI
Shet Up Yippee  NUO H
Shet Up Yes Yes  NUO T
Shet Up She´s The One  AVO ERI 3 SA PN4 V-SERT
Shet Up Velvet Mist AVO ERI 4 
KASV 1 KP 

Elsa
Rocky
Nonna
Valma
Kasvattajaluokka vauhdissa :)
Kasvattajaluokka. 1KP ROP kasvattaja :)
" Yksi uros, 3 narttua, neljästä eri yhdistelmästä. Päätyyppi vaihtelee, kaikilla kuitenkin erinomainen luusto ja oikeat mittasuhteet kunnossa. Ryhmä tarpeeksi tasainen ja laadukas ansaitakseen kunniapalkinnon" Kiitos Päivi Eerola !

Kesäkuu :

9.6. Forssassa ei muita meitä ollutkaan, mutta Rockyn poppoo lähti pitämään meidän kennelin jäsenistöä yllä Rocky ja Roosa kiersivät siis ensimmäistä avoluokan kehää Forssassa ja hienostihan alku menikin, AVO ERI 2.
Kuvat Sirpa Saaren käsialaa Kiitos !
16.6. Salo kr . Tämä on päivä, joka toivottavasti pitkään pitää vielä hymyn huulilla Rocky teki yllärin, mahtavan sellaisen, ollen lopulta näyttelyn VSP ja tienasi toisen sertinsä
Veera ja Nonna saivat päivälleen sileät ERIt   Ja Kati punaiset olkapäät, tai jälleen kerran punaisemmat
Kuvat pääasiassa Katriina Lindfors. Kiitos kuvaajille muistoista !

Shet Up Xavier, Rocky. AVO ERI 1 SA PU1 SERT VSP
Rockyn omistaa Katriina Lindfors, handlerina Roosa Lindfors 😍
Rockyn arvostelu: good size, good coat, blue merle. Well pigmented for colour. Medium strength of bones. Well set ear and tail. Correct eyes, nice expression, good body lines, excellent moves
Kuva Susanna Seitsalo
 
Heinäkuu:
 
 Heinäkuussa nautittiin helteistä ja lomailtiin. Odotettiin jotain kivaa mustaruskeeta, mutta jäimme sitä lopulta sitten vaille. Elämä on ....
Kävimme me 14.7. sentäs lomailun varjossa myös harrastamassa, eli kävimme tutustumassa lampaisiin Somerolla Lännen Shelttiyhdistyksen järjestämässä tilaisuudessa. Mukana Shetuppilaisista Elli ja Veera. Ja voi että mä olin ylpeä pienistä tytöistäni, varsinkin Veerasta, joka tutustui lampaisiin ihan ensimmäistä kertaa. Jos emäntä itse olisi vähän rohkeampi lampaille, niin osaisi myös varmasti ohjata koiraansakin parempaan tulokseen ;). Mutta siis ihan mahtava päivä, kiitos järjestäjälle Tiina Ståhlbergille !!
Elokuu :

Elokuu meni niin kuin heinäkuukin, tosin totutellessa töihinpaluuseen ja uusiin työpisteisiin. Elokuun alussa Satu vei Åsan erikoisnäyttelyymme Valkeakoskelle. Isossa pentuluokassa Åsa ei kuitenkaan sijoittunut, mutta englantilaisen tuomarin arvostelu oli hyvä ja olen niin iloinen siitä, että Satu uskalsi lähteä matkaan, vaikka hänelle ei koiranäyttelykokemusta aiemmin olekaan. Minä itse en päässyt edes tukijoukoiksi, mutta onneksi Åsan emän omistaja Pirkko lähti antamaan pieniä vinkkejä kehän laidalle. Kiitos tytöt, kaikesta !! 
Shet Up Åsa, tuomarina Jane Edwards, United Kingdom
6 m old tricolour. Pleasing overall shape. Very well angulated front and rear. Good reach of neck. Strong bone. Correct tail-set. Clean head , but stop  needs to clear. Appiars a little long in forface at the moment. Neat ears. Skull receides slighly, would prefer her more feminine. Moved very Well.


 Siirrytään sitten seuraavaksi vaikka siihen syksyyn :D

1 kommentti: