maanantai 28. maaliskuuta 2016

Päivityksiä helmikuulta...

"Tärkein" päivitys lienee se, että syy päivitysten ja tapahtumien osalta on vähäinen, koska tämä päivittäjä meni ja kaatui tammikuun lopulla ja mursi kyynärpäänsä pahasti. Tässä ollaan sitten oltu toipilaana jo 8 vkoa ja nyt yritän pikku hiljaa kaiken jälkeen palailla normaalimpaan elämään. Kyllä se tästä :)

21.2. Ässät täytti jo 4v...miten voi olla mahdollista, juurihan ne tuossa jaloissa pyöri. Onnea ihan ikioma Nonnani, Hilpin Oma, Niinan ja Siskon Tiida, Ollin ja Piian Kara, Hennan Java < 3 Olette kaikkia rakkaita S-tyttöjäni < 3
Alla synttärikuvat Omasta ja  Karasta  kakkunsa kanssa :) Alla sitten vielä Oman poseerauskuva.
 

 28.2. käväistiin Nonnan ja Pepin kanssa Turun shelttikerhon järjestämällä agilitykurssilla. Molemmat tytöt osallistuivat lajiin tutustujiin ja koska minä olin käsipuoli, vietin aikaa vain Valman kanssa kehän reunalla ja innolla seurasin toisten menoa. Etualalla vasemmalla Niina ja Nonna, oikealla Pete ja Peppi :) Mun ihanat kaksikot :)
 Kuvassa kouluttaja Hanna näyttää mihin Nonnan pitäisi mennä...ja Niina maanittelee toisessa päässä :) Kiitos Niina kun otit Nonnan hoiviisi ja annoit tytölle vähän puuhaa äiskän sairasloman aikana. Ei ollut ihan helpoimmasta päästä tämä tyttö, mutta ehkä siitäkin ajan kanssa jotain saisi aikaiseksi, jos musta vain olisi itsestä siihen :)
 Harmi kun Pete ja Peppi oli niin kaukana, kännykällä tuli vain tällainen otos suloisesta parivaljakosta. Näillä kahdella oikeasti taisi mennä homma hyvin yhteen P&P < 3

Helmikuun lopulla testautettiin myös minun ja Carinan pieni  Hjördis (Shet Up Whats Up) ja Movetin tuloksen mukaan neiti on genettisesti terve CEA:n osalta , jess jess :)
MDR1 tulos sen sijaan oli -/-, eli yliherkkä. Tämäkin on ihan hyvä tietää jos jotain lääkityksiä joskus neidille miettii.  Tässä muutama 5kk:n kuva pikkuneidistä. Juu, kuvat tulee nyt vähän ajallisesti väärään paikkaan, mutta laitetaan silti tänne. Kuvaaja Åsa Österberg, Hjördis 5kk, noin 31-31,5 cm.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti