keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Mätsäriharjoittelua Valman kanssa

 Minä kun en ole sellainen treenaaja ihminen lainkaan, niin päätin mennä katsomaan Valman kanssa, mitä neiti tuumaa vähän erilaisesta paikasta ja tapahtumasta. Olishan meille tulossa sit parin viikon päästä vähän isompi treenaus Lahden pentunäyttelyn merkeissä .... että viimeiset hetket treenailla edes näin. Ei siis muuta kuin näyttelyhina mukaan ja 6.1. Lounaiset Lotraajat -mätsäriin.
Pikkumusta esiintyi ja käyttäytyi kyllä niin, että en oikein ymmärtänyt meidän pienten pentujen sinisten voittoa :) Mutta yleisesti ottaen olin oikein tyytyväinen, sillä neiti oli reipas kuin olisi ennenkin näissä tilanteissa ollut. Ainoastaan hirmu liukas lattia ei ollut selvästikään sen mieleen.
Veli Sumikin oli harjoittelemassa ja samoissa sinisissä kisattiin. Ja vaikka olenkin jäävi sanomaan, niin hienosti pikkumies esiintyi Julian kanssa ensimmäistä kertaa. Kyllä sitä kasvattajalla on hymy herkässä kun saa näitä vaavejaan sivusta seurailla < 3
kuva : Lounaiset Lotraajat 

kuva: Koirakoulu.net



Yläkuvassa onkin sitten 9.1. Koirakoulu.netin järjestämä mätsäri, jossa kaikki pikkupennut olivatkin yhdessä kehässä, tyyliin niin kuin oikeissakin kehissä. Siellä ei valittu siniset ja punaiset, vaan näistä kaikista suoraan sitten se neljä parasta. Ja oikeesti, meidän pikkuneiti jaksoi tsempata itsensä pentujen voittajaksi, vaikka aikakin vähän venyi yli alkuperäisen aikataulun. On se varmaan sit semmonen "syntyjään esiintyjä", sillä ei me todellakaan näitä näyttelyjuttuja olla harjoiteltu kuin nämä kaksi kertaa. Oma pieni harjoitus meillä on usein ruokakupin kanssa, mutta näemmä siitäkin on ollut jo apua tähän posettamiseenkin.  Tällä harjoittelulla nyt sit uskaltaudutaan Lahden pentunäyttelyyn 17.1. :)

Tässä alla vielä muutama kuva Valmasta 5kk:n iässä. Kuva Satu Tuominen





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti