torstai 1. tammikuuta 2015

Pennun tuoksuista Uutta Vuotta 2015

                               Oikein ihanaa ja muistorikasta Uutta Vuotta 2015 
                                         toivottelee Kati ja Shet Up sheltit !


Meillä on vuosi vaihtunut ihanissa pentutouhuissa.
17.12. meille syntyi viisi shelttilasta seuraavasta yhdistelmästä : Java  < 3 Late

Shet Up Super Trouper      kuva Niina Kaanela
Deep Illusion's Little Ajax        kuva Satu Väliheikki
Pentueessa on kaksi tricolournarttupentua ja kaksi blumerlenarttupentua, sekä yksi komea bluemerleuros.  Kuvia pennuista löytyy jo täältä, ja lisään niitä sinne aina silloin tällöin, ainakin sitten viikon välein :  Shet Up T-pentue
Neljä pennuista voi oikein "paksusti", mutta toinen merletyttö on paljon pienempi kuin muut. Sitkeä sissi, roikkuu mukana ilman ylimääräistä lisähoitoa, joten katsomme vielä, miten pieni on ajatellut eloansa jatkaa. Mutta tällä hetkellä sen varaan ei ole laskettu vielä mitään tulevaisuuden ajatuksia. Tästä syystä en ole edes laittanut siitä vielä kuvia muualle, kuin omiin kansioihini. Joten täältä albumista löytyy pääasiassa neljän pennun kuvia. Tosin kuvatkaan ei ole kovin hääppöisiä vielä tämän ikäisistä ja näin huonoista kuvaajista johtuen, mutta kunhan pennut kasvavat, saan varmasti taitavia kuvaajia kylään ;) Eli kannattaa välillä käydä katsomassa, josko kuvia olisi tullut lisää.
Tämä pentue on neljäs sukupolvi Shetuppilaisia ja Java on sijoitusnarttuni. Täytyy kyllä sanoa ja kiittää kaikkien kuullen, että Henna on kyllä pitänyt Javasta erittäin hyvää huolta. Aivan ihana sijoituskoti, kiitos  < 3 Java on täällä kuin kotonaan, onhan tämä sen toinen koti muutenkin ollut.  Java synnytti todella hyvin, seuraten mielestäni esiemiensä taitoja. Hoitaa pentunsa todella huolella, toimii kaikin puolin kuin unelma....en voisi mitään enempää toivoa. Toivottavasti näistä joku jää jatkamaan jollain lailla tätä emälinjaa omassa kasvatustyössäni, se on haave tuleville vuosille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti