maanantai 16. joulukuuta 2013

Kolme päivää Voittajaa.....

Olin tyhmä ja pesin Pepin keskiviikkona, vaikka epäilys olikin, että ei kannata. Eikä olis kannattanutkaan :( Pepin turkki oli lähdössä ja pesun jälkeen se sitten törötti joka suuntaan ja irtotupsuja lenteli. Voi mua !!!
No ei auta kun on koiran ilmoittanut kolmen päivän näyttelyyn Helsingin messukeskukseen....mitään Voittaja titteliä ei todellakaan tarvinnut pelätä  ;D
13.12. lähdettiin aamusta Marjan ja Helenen kanssa kohti hesaa. Kyydissä Peppi ja Helenen Kukka ja Norma. Ehti kulua jo pitkä päivä ennen kuin oli Pepin vuoro astua valionarttu kehään. Luokassa taisi olla 14 narttua ja vaikka valiouroksissa muutama EH tulikin, niin narttujen puolella ei yhtään. Eli Pepin tulos VAL ERI, ei sijoitusta.Tässäpä päivän arvostelu:

Good shape. Good head and expression. Good front. Sound rear. Very good body. Good coat . Sweet expression. Moved a little close behind. Good side movement. VAL ERI, James Mark, United Kingdom.

Huom ! Hiukkasen nauratti tuo "hyvä turkki" :D


14.12. Ja taas uusi aamu ja ei kun matkaan, tällä kertaa matkaseurana Marja ja Tiina Abby tollerinsa kanssa.
Taas meni yli puolen päivän, ennen kuin valionartut pääsivät kehään. Pepillä ei aamulla löytynyt oikein intoa koko reissuun ja pelkäsinkin, että kehä menee täysin poskelleen. Mutta yks kaks neiti reipastuikin ja esiintyi oikein "terhakkaasti". Päivän tuomari oli minulle uusi tuttavuus ja jotenkin nämä suomalaiset tuomarit aina jännittää etukäteen. Mutta eipä ollut Paula lopulta niin pelottava kuin oli ajatellut :). Jos laskin oikein, niin 12 narttua oli luokassa ja kaikki olivat jälleen ERIn arvoisia. Meille ei tänäänkään sijoitusta. Ja kyllä minä ainakin itse näin silmissäni koiran eron ennen ja jälkeen pesun....ja ei tarvi kenenkään epäillä, ettei harmitus ollut yli 100%. Ja tämä tuomari tänään myös mainitsi turkista.
Alla Sirpa Saaren ottama kuva Pepistä ja myös päivän arvostelu :

Hyvä koko, narttumainen kokonaisuus. Hyvät mittasuhteet. Hyvä pään profiili. Isot korvat. Erinomainen ryhti ja kaunis ylälinja. Erinomaiset raajojen kulmaukset. Hyvä rintakehän tilavuus. Hieman lyhyessä karvassa ja pohjavillaa voisi olla enemmän. Esiintyy terhakkaasti. Puhdas väri. VAL ERI Paula Heikkinen-Lehkonen.

15.12.  Oikeesti, onhan tämä jo viimeinen päivä, oli eka ajatus aamulla. Mutta kahden päivän rutiinilla ei muuta kuin aamusta aikaisin hakemaan seuraavat matkaseuralaiset treffipaikalta ja auton nokka kohti hesaa. Tänään matkaan lähtivätkin Niina ja Pirkko. Ja Pepin mielestä varmasti parhaat matkaseuralaiset. Neiti käveli autolta messuhalliinkin niin reippaasti, että hyvä kun ehdin mukaan :)
Päivän tuomari tuntui kyllä näistä kolmen päivän tuomareista tiukimmalta ja mun jännitys loppuin tykkänään. Ajatus oli, että ihan sama, tällä turkilla ja tuomarin mielenkiintoisilla valinnoilla ei meillä ole mitään tekemistä kehässä. Että mennään ja otetaan harjoituksen kannalta ja sen jälkeen sit harjataan kaikki turkki veks. Luokassa jälleen 12 narttua, joista 4 sai EH:n.  Ja ylläri pylläri, tuomari sijoittikin Pepin kolmanneksi. Hiukkasen harmitti ettei SA:ta saatu, mutta kyllä me silti oikeesti oltiin tosi tyytyväisiä vuoden viimeiseen koitokseen. Nyt saa Peppi olla rauhassa näyttelyiltä kunnon tovin. 
Tässäpä sitten vimppa arvostelu :

Excellent head. Excellent ear placement. Excellent angulations. Very good topline. Sweet expression. Excellent movement, could use little more drive behind. VAL ERI 3  Tuomari Wulteputte Johan, Belgia.                              Kiitos Satu Tuomiselle Pepin kuvista ... mun pikkusininen  < 3

Vaikka nyt väsyttääkin ihan hirmuisesti ja sitä kyllä oikeesti ihmettelee omaa järjen terveyttään, niin ihan hauskaa ja kaikin puolin antoisaa oli kuitenkin. Tuli vähän shoppailtua ja juteltua monen ihanan ystävän kanssa. Noi ystävien tapaamiset onkin kyllä se paras anti näissä reissuissa.

Kiitos kaikille matkaseuralaisille tasapuolisesti :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti