maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulurieha

22.12. sunnuntai sopi monelle kasvatille tulle riehumaan Jouluriehaan Hirvensaloon. Ihan oikeasti sydämestä lämmitti se määrä, joka paikalle pääsi. Osa on "ihan liian kaukana" ja ei siksi päässyt paikalle ja osalle taas tämä päivä oli jo liian lähellä joulua ja omia kiireitä, se on ihan ymmärrettävää.
Olisipa vain ollut lunta...nyt oli oikeaa rapariehuntaa ja sateessa seisomista. Koiria keli tuskin haittasi, paria hienohelmaa lukuun ottamatta ;D. Ei auttanut aamulla muu, kuin tyhjentää autokatos ja pystyttää tarjoilut sinne. Mikä ei oikeasti sitten ollutkaan huono idea. Grillimestari Pete tarjoili grillimakkaraa ja kyytipojaksi oli glögiä, pipareita ja muuta makeaa. Toivottavasti kaikille maistui ja jäi makeansuolainen olotila :)
Niina oli paikalla kameransa kanssa ja kivoja kuvia saatiin, vaikka keli oli mikä oli ja kuvattavat olivat koko ajan liikkeessä...mutta niinhän se kuuluikin riehassa ollakin.


Täältä löytyy Niina Kaanelan kuva-albumi riehakkaista kuvista :)      Shet Up shelttien Joulurieha


Kiitos kiitos kiitos kaikille mukana värjöttelijöille, niin kaksijalkaisille kuin nelijalkaisillekin  ystävilleni  < 3
Kiitos myös ihanista paketeista !
Pitää ensi vuonna yrittää kyllä järjestää kesäinen rieha ...voi laittaa vaikka ehdotuksia tulemaan ajankohdasta ja paikasta jne....

1 kommentti:

  1. Kiitos Kati ja Pete kivasta päivästä :)
    Vaikka ilma olisi voinut suosia meitä enemmän...Tiidaa ei kyllä vesisade tai rapakeli haitannut yhtään, kun sai kavereiden kanssa painaa.
    Tiida ja omistajat kiittävät & kumartavat lahjoista sekä hienosta muistosta näyttely menestyksen johdosta :)

    VastaaPoista