sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Turun ryhmänäyttely 22.9.2012

Taas meni yksi näyttely sivu suun, vaikka oli ilmoittauduttikin. Tämä himskatin sairastelu tulee jo näidenkin suhteen kalliiksi ;( Mutta kiitos ihanalle ystävälleni Sirkulle, joka jaksoi aamulla ajaa meidän kautta ja ottaa ainakin tuon pennun harjoittelemaan näyttelytouhuja. Eli Peppi ja Nelli saivat jäädä äiskän kanssa kotiin.
Pentuluokkaan olivat siis ilmoitettuina Nonna ja Tiida ja molemmat tytöt esiintyivät hienosti. Pentuja oli kaiken kaikkiaan kolme ja voiton vei sitten kaunis soopelinarttu, Tiida hienosti toinen ja Nonna kolmas. Vain ensimmäinen sai KP:n. Eli hieman meillä meni eri lailla kuin viikko sitten ja arvostelutkin vähän toistensa vastakohdat. Mutta sitä tämä leikki on, tuomarin mielipiteistä kiinni. Ja tietenkään juuri 7kk täyttäneet eivät voi olla valmiita ;D
Nonnan arvostelu:  Feminiininen, hieman lyhyt kauttaaltaan.  tarvitsee vielä paljon aikaa kehittyäkseen pään ja rungon osalta. Hieman leveä asentoiset korvat, hieman lyhyt kaula. Hyvä selkä, jalat ja jalat.Hieman lyhyt askel. Voisi olla parempi turkki. Mukava temperamentti. Tuomari Skallman Gunilla, Sweden.
Tässä haja-asentoiset korvat :) Kuva Sirpa Saari

Tässä lyhyt runko ja lyhyt kaula :)  Kuva Sirpa Saari


 Tähän Tiidan arvostelu : Feminiininen, hieman lyhyt ja korkearaajainen narttupentu, joka tarvitsee vielä paljon aikaa kehittyäkseen pään ja rungon osalta. Hyvin sijoittuneet korvat. Voisi olla enemmän kaulaa, riittävästi runkoa. Riittävät kulmaukset. Tänään turkiton. Liikkuu lyhyellä askeleella. Mukava luonne.
Tiiduliini, 7kk. Kuva Sari Sainio

Lumikin osallistui toista kertaa  junnuluokkaan ollen isossa junnuporukassa (11 junnua) hienosti EH4. Olisimpa ollut kehän reunalla kannustamassa. Annukka on ihana kun vie Lumea esille kasvattajan toivomuksesta. Tälle vuodelle ei sitä ruusuketta taida tulla, mutta onhan meillä koko ensi vuosi aikaa ja neiti sen kun kaunistuu iän myötä.
Tässä Lumen arvostelu : Feminiininen, melko hyvät silmät, hyvä kuono, mutta voisi olla enemmän alaleukaa. Hiukan väärin asettuneet korvat, kevyesti taipuneet. Hyvärunkoinen kooltaan, mutta voisi olla vielä voimakkaampi turkkia lukuunottamatta. Liikkuu korkealla askeleella, miellyttävä luonne. 
Lumi kaunokainen, 11 kk. Kuva Sari Sainio

Seuraava etappi näyttelyiden suhteen onkin meillä sitten lokakuun lopulla Turun KV:ssä. Ja Nonnan sisko Oma esiintyy myös lokakuussa pentuluokassa Seinäjoen kv:ssä. Sitten taidammenkin jättää seuraavat karkelot ensi vuodelle ja antaa tyttöjen kehittyä ja katsellaan sitten tilannetta uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti