maanantai 16. huhtikuuta 2012

Yhteiset päivät käy vähiin S-tytöillä


Kuva Aila Laitinen

Kuinka ne viikot ovatkin taas lentäneet "siivillä", juurihan nuo vasta syntyivät. Hienosti on Sofinkin lähdön jälkeen tyttöjen touhut sujuneet, eivät tainneet huomata kaivata lainkaan emäänsä :) No eiköhän ne sentään kaivanneetkin, mutta kun tuota seuraa oli eikä yksinäisyyttä tarvinnut tuntea. On kyllä semmoset touhutiinat, että ei niitä katsellessa tylsää tule.
Ulos tehtiin tytöille oma aitauskin kun niiden perässä ei jaksanut koko aikaa juosta. Tytöt menee nyt siellä rämärallia ja tänäänkin tunnin ulkoilun jälkeen maittoi sekä ruoka että uni. Ja kumma kyllä, kenelläkään ei mitään vaikeutta tehdä tarpeitaan ulos. Ja odotas kun aletaan odottamaan sitä sisäsiisteyttä, niin kaikki varmaan tekee vain sisälle, sekin on koettu ;D
Nyt on sitten huomenna ensimmäisen vuoro lentää pesästä. Neiti 3, Java muuttaa Hennan ja Tonin kaveriksi, onneksi ihan tänne Turkuun.
Eilen olikin Aila ja Elna kylässä ja kuvaamassa pennut vielä, kun kaikki ovat koossa. Tosin niitä "kaikki koossa" kuvia ei montaa saatu, kun aina oli joku menossa toiseen suuntaan :) Mikä ihme siellä kompostillakin niin veti puoleensa...Argh ;(
Tässä kuitenkin linkki Ailan kuviin :
Ailan kuvat
En tiedä pääseekö tuosta suoraan, mutta kun kopioi tuon linkin, niin siitä pitäisi päästä. Kiitos kuvista Aila, niin pikkaraisten kuin isojenkin !!! Ja eipä ollut harjaa juuri niille aikuisille kuvausta ennen näytetty, joten ihan luomukuvat... Ja kaikilla karvanlähdöt, jeee...Mutta ne muistot tärkeimpiä ovatkin.
Huomenna onkin sitten tyttöjen punnituspäivä ja saadaan 8 vkon painot vielä ennen kotiuttamista. Ja madotuskin vielä tänään iltaruuan kunniaksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti