keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

S-typyt terveystarkissa

Mikäs parempi tapa viettää lomapäivää kuin heti aamusta klo 8 pentujen terveystarkilla aloittaen. Onneksi sain Kaijan avukseni, koska jännitys oli sellaista luokkaa, että oli ihanaa kun oli joku papupata seurana :) Eli matkattiin kiltisti käyttäytyvän tyttöviisikon kanssa Kissa ja Koiraklinikalle Eeva Einola-Koposen syyniin. Siellä olikin kiva järjestely, kun pennuille laitettiin huoneen perälle pentuaitaus ja saivat siellä leikkiä sillä aikaa kun odottivat vuoroaan. Ja Eeva sai siinä samalla seurata ja tehdä omia mietelmiään viisikosta. Ja kiitosta saatikin tosi reippaista lapsukaisista !!! Olinkos hiukan ylpeä mamma ;D Tässä alla kuvat jokaisesta 7 viikkoisina, kuvaajana Sirpa Arminen.
Ensin syyniin nro 1 , Shet Up She's The One. Silmät cea- ja kaikin puolin terve tyttönen .... Ja siitä hetkestä lopullinen päätös, neiti jää kotiin ja saa todennäköiseti kutsumanimekseen "Nonna". Painoa 1700g.

Neiti nro 2, Shet Up Say You Say Me. Silmät cea+ (juuri enää havaittavissa, kantajuuden tietoisuus siis ainakin tiedossa, koska peittynee aikuisiän tulokseen). Ell kuuli myös sivuäänen vasemmalta puolelta sydämestä, joten neiti jää vielä pariksi viikoksi ainakin kotiin ja kahden viikon päästä menemme uudestaan tarkistamaan tilanteen (onko vain ns pentusuhina vai jotain muuta). Lääkärin mukaan ei tule haittaamaan neidin menoa elämän eri vaiheissa tai harrastuksissa. Mutta muita suunnitelmia ajatellen asia vielä tarkistetaan... Painoa neidillä 1750g.

Neiti nro 3, Shet Up Super Trouper, "Java". Silmät cea+ (lievä jälleen kerran), muuten kaikin puolin terve. Neiti jää sijoitukseen Hennalle ja Tonille Turkuun. Painoa neidillä 1650g. Tässä neidissä näen paljon Mimmiä (Shet Up Charmed Timesia <3 )

Neiti nro 4, Shet Up Stand By Me, "Kara". Silmät cea- (kuulemma erittäin kauniit merlen silmäpohjat) ja kaikin puolin terve tyttönen. Kara muuttaa asumaan Kuopioon Ollin ja Muskan (Shet Up Geisha) kaveriksi ja toivottavasti pieneksi paimenkoiran aluksi ja isompana harrastamaan kivaa lajia ison siskon opastamana. Neidon paino 1600g.

Neiti nro 5, Shet Up Simbly The Best, "Oma". Silmät cea- (todella kauniit silmäpohjat), kaikin puolin terve tytteli. Oma muutta Hilpin ja muun Yli-Jaskarin perheen pienokaiseksi. Painoa neidillä 1700g.

Kiitos Sirpalle vierailusta pääsiäismaanantaina ja kuvien ottamisesta.
Tarkkipäivään palatakseni vielä, niin olin ihan hirmu ylpeä kyllä koko tyttö teamista. Reippaita niin autossa kuin eläinlääkärissä, ja kumpikin paikka oli täysin ensikertaa kokeilussa. Hyvä mamin tytöt <3
Tytöt ovat kaikki kotosalla vielä vähän reilu 8 viikkoisiksi. Joten minä saan nunnuttaa niitä vielä kaiken vähäisenkin vapaa-aikani :) Ja paria sitten vielä vähän kauemminkin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti