keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Helmikuu alkoi

Olen tässä monesti jo aloittanut tätä tehtävääni, mutta nyt vasta sain sen lopulta toteutettua. Eli joka vuotinen Shet Up shelttien vuoden kisan ratkominen. Ja vaikka tässä nyt joitain palkitaankin, niin yksikään kasvatti ei ole toistaan parempi tai huonompi, oli sitten osallistunut johonkin tai sitten ei. Jokainen on aivan yhtä IHANA ja RAKAS. Joten kiitos kaikille olemassa olostanne ja onnea näille tämän kertaisille palkituille. Nyt on vuosi vasta aluillaan, joten kasvattajan muistilehtiö aloittaa taas uuden vuoden koontinsa :) Eli tämmöistä kasvattajan pientä hömppää tää vaan :D

Nyt kuitenkin, tadaa.... Shet Up shelttien vuoden 2010 palkitut:

Vuoden Paimennussheltti Shet Up Geisha "MUSKA", omistaja ja ohjaaja Olli.
Vuoden Agilitysheltti nro 1 Shet Up Limited Edition "Leevi", omistaja Anne ja ohjaaja Kari. Agilitysheltti nro 2 Shet Up Mr Lovejoy "Riku", omistaja ja ohjaaja Raija. Agilitysheltti nro 3 Shet Up Trendy Touch "Venla", omistaja ja ohjaaja Salla. Agilityn kannustuspalkinnon tulevat saamaan myös nro 4 Sumu ja Paula, nro 5 Piiku ja Riina, nro 6 Sissi ja Carita.
Vuoden näyttelysheltti nro 1 Shet Up Trend Of Times "Taimi", omistajat Sirkku ja Pete. Näyttelysheltti nro 2 Shet Up Harry Potter "Lassi", omistaja Janina ja Heli. Näyttelysheltti nro 3 Shet Up Promising Choice "Aava", omistaja Sari. Näyttelykannustuspalkinnon tulevat saamaan myös nro 4 Riku ja Raija, nro 5 Emma ja Carina, nro 6 Sofi ja Marjaana, nro 7 Kirppu ja Kaija, nro 8 Hurtti ja Jenna.

Toimittelen näitä ylläreitä tässä sitten pikku hiljaa oikeille omistajilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti