perjantai 10. kesäkuuta 2016

Synttärilahjani .... X-pentue syntyi :)

31.5.2016  vietin ansaittua vapaapäivää töistä, 50v ikääntymiseni merkeissä. Päivän kruunasi X-pentueeni syntymä, jokaiselle kymmenelle vuodelle yksi pieni harmaa pentunen :)
Eli sain ilon lainata kasvattiani Tiidaa yhden suunnitelman verran ja tuloksesta olen todella todella onnellinen. Kiitos Niina ja Sisko Kaanela  < 3
Pentueen sukutaulun löydät täältä :    Lui + Tiida


                                       Vasemmalta ; tyttö2, poika1, poika2, tyttö1, poika3.
 Emä ja pennut voivat hyvin. Jokainen oli viikossa tuplannut painonsa, minua ei tarvita mihinkään, emä hoitaa kaiken itse....ja niinhän se pitääkin olla :) Tämä on neljäs polvi omaa kasvatustyötäni ja tätä linjaa toivon voivani jatkaa vielä pitkään, toivottavasti myös jonkun tämän pentueen pennun taholta. Kesäni tulee olemaan antoisa kun tämä viisikko alkaa tutustua taloon ja puutarhaan :D

2 kommenttia:

 1. Ihania pentuja!

  Onkohan pentuja vielä vapaana? Voisin laittaa lisätietoja itsestäni ja tarjolla olevasta kodista sähköpostiin, jos on pentuja vapaana tai suunnitteilla. Yritin etsiskellä sähköpostia, mutten löytänyt mistään. :)

  Terv. Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Essi, pitääkin lisätä sähköpostiosoitteeni johonkin, jos se ei vielä täällä ole.
   Nämä kaksi narttupentua on periaatteessa jo varattuja, vaikka niistäkin tehdään lopullinen päätös myöhemmin. Poikia en ole vielä lupaillut yhtään mihinkään, koska alan miettiä perheitäkin vasta siinä vaiheessa, kun pennut ovat ylittäneet 4vkoa ja niistä alkaa nähdä jotain selvemmin.
   Mutta laita ihmeessä sähköpostia ja kerro itsestäsi enemmän, yritän aina myös auttaa kysyjiä jos jossain muualla tiedän vapaita pentuja olevan.

   Hyvää kesän jatkoa

   Kati

   Poista