keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Pentueet U ja V, vihdoinkin esillä :)

Näin sitä vain viikot kuluu ja tärkeätkin asiat jää iloisesti ilmoille kiljumatta. Mutta kun on ollut niin ihana vain olla ja nauttia näistä pentusista.

                                              Mutta siis, tadaaaaa, tässä me ollaan :)
                                     Keskellä U-pentunen ja sivuilla V:t. Kuva Sari Sainio
  

Niin kauan ja hartaasti toivottu Pepin pentue ( isänä ihana Snowglow´s Zorro´s Spirit) syntyi 5.7. vähän puolen yön jälkeen keisarinleikkauksella. Klinikalle jäi kolmikosta narttupentu, joka oli syy pikaiseen leikkaukseen. Pennun istukka oli huonosti kiinni ja sydänäänet heikkenivät. Kotiin tuotiin sitten kopassa kaksi kaunista poikapentua, trikki ja merle. Valitettavasti trikkikin nukkui pois vuorokauden ikäisenä. Oli todennäköisesti saanut nestettä keuhkoihin rohinasta ja nopeasta heikentymisestä päätellen. Suru oli kyllä suuri. Mutta Pepin aarteeksi jäi Uniikki, josta kasvoikin mitä hellyyttävin pieni olento. Ihana reipas hännän heiluttaja. Uniikista tulikin lopulta Tuomisen Satun ikioma ja pojasta tuli Kuje. Kuje todettiin pentutarkastuksessa silmiltään ja yleiskunnoltaan täysin terveeksi, vain toinen timantti ei tuntunut vielä omalla paikallaan. Mutta kyllä se tulee, näin me pojan kanssa yhdessä päätettiin kotimatkalla :) Kuje muutti kotiin viime lauantaina ja kyllä myönnän, että ei ole aikoihin ollut pennun luovuttaminen näin vaikeaa. Tätä pientä oli odotettu ja toivottu niin paljon, että en olisi millään raaskinut siitä luopua. Olen kuitenkin tehnyt itseni kanssa sopimuksen, että urosta en tyttöjen keskelle jätä. Ja kun luvassa oli kuitenkin maailman paras koti juuri tälle pojalle, niin jos itkulla ja ikävällä selviän, niin se on kyllä kaiken väärti. Ja saan varmasti olla pojan elämää seuraamassa jatkossakin.
Ihanaa ja onnellista yhteiseloa Satulle, Sanille, Tipille ja Kujeelle < 3

                                          "Minä olen Kuje, 7 vkoa"  Shet Up Unique Spirit
                                            Kuva Niina Kaanela

10.7. syntyi Nonnan ja Trickin (FI ch  No ch Silimen Usvametsän Prinssi) trikkivaavit. Sisko ja sen veli  < 3 . Nonnan synnytys sujui ajallaan ja täysin normaalisti. Olin ihan haljeta ylpeydestä, kun Nonna punnersi kaksi perätilaista pentuaan reippaasti maailmaan. Ja vitsit mikä emä se onkaan koko ajan ollut. Tämä on minulle enemmän kuin osaan edes ilmaista, mutta kun koira on jo useamman sukupolven takaa oma kasvatti ja omaa varsin hienoja luonnollisia taitoja, niin eihän siinä voi olla kuin onnellinen. Ja kun mukaan tupsahti tosiaan narttupentukin, niin tulevaisuuden haaveet alkoivat elää. Jospa tämä jäisi kotiin...ja niinhän tuo tällä hetkellä on jäämässä. Ihana suloinen Valma  < 3
                                          Kuva Niina Kaanela
                                          Kuva Sari Sainio
Tänään 2.9. käytiin näiden kahden kanssa pentutarkissa ja molemmat todettiin täysin terveiksi, myös silmiltään. Pojan timantitkin olivat oikeissa paikoissaan :). Nyt siis varmistui myös se, että pojasta tulee Sumi ja hän muuttaa Jalosen perheeseen Kion ja Hiron pikkuveljeksi. Ihania yhteisiä hetkiä teille kaikille < 3.

Näiden viikkojen aikana on ystäväni käyneet pentuja kuvaamassa ja laitan heidän kuvalinkkinsä tälle loppuun. Voitte sitten jokainen halutessanne käydä niitä katsomassa. Valitsemaan en kuvia rupea, niitä on ihan liian paljon ihania ja taas ihanampia. Kiitos ihanaiset :)


29.8. Kujeen kotiinlähtö, kuvat Satu Tuominen 
26.8. Niina Kaanela
26.8. Sari Sainio 
10.8. Satu Tuominen 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti