lauantai 21. helmikuuta 2015

Helmikuu, osa 1, jotain t-pentueesta....

Niin ne viikot ovat vierineet ja t-pentueesta enää yksi kotosalla. Kuuden viikon iässä kävi ystäväni Sari Sainio kuvaamassa pennut ja tässä jokaisesta pieni kertomus kuvineen:

Tyttö 1 : Shet Up This Is My Fate, "Helmi". Helmi muutti Pilvimarjan kennelin vahvistuksesi, tästä luottamuksesta kiitos Sirpa Armiselle  ja Anne Vataselle :) .. Toivottavasti tyttö täyttää Sirpan kolme vuotta sitten jo haaveileman ajatuksen ja siinä samalla täyttää myös sijoituspaikan toiveet uudesta vuosien ystävyydestä pienen mustan tyttelin kanssa.  Kiitos siis teille molemmille  < 3
Tässä Sarin ottamat ihanat kuvat :


Tyttö 2 :  Shet Up Thouched By Destiny, "Tara" , omistaja Eija Soiniola, Littoinen
Taas kerran olen saanut kokea tunteen, asioilla on tapana mennä parhain päin :)


Tyttö 3: Shet Up Ticket To Dreams, "Muisku" muutti tuohon vajaan kilometrin päähän sijoitukseen isoäitinsä Sofin kotiin. Olen todella onnellinen siitä, että voimme jatkaa Ala-Sorvarin perheen kanssa yhteistyötä samoissa merkeissä, kuin aikoinaan Sofinkin kanssa. Tällainen sijoituskoti on kullan arvoinen kasvattajalle. Kiitos siis luottamuksesta ja yhteistyöhalusta jälleeen kerran  < 3






Ja koko porukan jäbä : Shet Up True Fate, "Usko", muutti Imatralle kasvattini Onnin kaveriksi. Siellä on nyt sitten Trendin poika, sekä tyttären poika :)  Kiitos Husun perheelle luottamuksesta myös toisen kasvatin haluamisesta samaan perheeseen. Tämä on sellainen yksi iso arvostuksen paikka myös kasvattajalle, Kiitos Kirsi ja perhe  < 3.



Nyt on pennut olleet kaikki kohta viikon uusissa kodeissaan ja hyvin on mennyt. Saimme Muiskun kyllä jo päiväksi ja yöksi kylään ja sekös olikin siskoksista hauskaa. En edes tajunnut, kuinka paljon kaksi tuon ikäistä jaksaakin riekkua keskenään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti