keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Millan ja Oman agiliitelyä

Sitten iloisempiakin asioita kaikille kansalle kuultavaksi :) Jeps, kaikki kansa ei oo kiinnostunut, mutta minä hihkun kuitenkin ja ehkä muutama muukin ;D
Oma , S U Simbly The Best aloitti agiuran 3.5.2014 ja saanut jo kaksi luvaa tähän mennessä, voittonollilla vielä :) Nyt tuli väliin juoksut ja pari kisaa menee ohi suun, mutta ei muuta kuin odottamaan mitä tämä kaksikko Oma & Hilpi saa tässä vielä tulevaisuudessa aikaiseksi....jos ainakin tälle vuodelle sen yhden nollan lisää niin saan hankkia heille agility-ykkösruusukkeen. Niin ja Oma kävi misseilemässäkin tässä pari viikkoa sitten Karjaalla Helin Kasuk-Tensonin kehässä ja ylsi hienosti avoimen luokan voittajaksi SA:lla (ainoa SA luokassa), mutta kuumuus, pitkä ajomatka ja alkanut juoksu ei oikein terästänyt neitokaista PN-kehässä ja neiti käteltiin siitä kauniisti ulos. Mutta ihan upea suoritus kuitenkin avoimessa luokassa. Ja nyt on tälle vuodelle myös sitten kaksi ERIä plakkarissa, joten jospa se kolmaskin tulisi ja saisin myös hankkia sen näyttelyruusukkeen Omalle :)
 Tässä alla Oma ja Nonna siskokset lähettää kesäterkkuja helteisestä Fiskarista :)


Milla, S U Qamomilla aloitti kisauran 17.5. ja saanut jo kaksi nollaa ja yhden luvan :) Joten ruusukeostostoiveissa elellään Millankin suhteen :D Montaa kisaa ei ole vielä kisattukaan, mutta esim. juhannuskisoissa  (3 rataa) TSAUlla Milla&Raija team oli palkintosijoilla joka kerta, näistä kaksi muistaakseni ykköskorokkeella.

                                                        Raija ja Milla, kuva Sirpa Saari

             Onnea ja kovaa menoa jatkossakin kaikki tytöt < 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti