tiistai 20. toukokuuta 2014

Riihimäki 18.5.14 ja terveystuloksia ja agia :)

Vierivä kivi ei sammaloidu, joten sitten parin viikon levon jälkeen seuraava näyttelykierros. Jos Harjavallassa oltiin huulet sinisenä, niin nyt sitten punaisena....vähän muutakin kuin vain huulet :) Mutta en valita, kesänäyttelyt on ihania !
Aamusta treffipaikalta mukaan hyppäsi Pirkko ja Kerttu, sekä Niina ja Tiida. Minulla tällä kertaa sijoitustytteli Java. Kyllä nämä näyttelyreissut vain on yksi elämän suola, sen verran hauskaa meillä yleensä pruukaa olla :) Kiitos Niina ja Pirkko, olette ihania ystäviä !
ERInomainen reissu oli meillä jälleen kerran. Tuomari George Schogol, Georgia:

Kerttu (Onnenpisaran Sininen Serenadi)
 Feminine bitch. A little bit long. A bit long muzzle. Quite proud head carriage when moving. Balanced angulation. Good drive.
 NUK ERI 3 (6)

Tiida (Shet Up Say You Say Me)
"2 years, medium substance. Excellent neck and shoulder. Could be wider behind. Strong joints. Good sloping pasterns. "
AVO ERI                           Kuvat Satu Tuominen

                                           Tiida on kyllä niin .... I Lovet it !

Java (Shet Up Super Trouper)
2 years old. Medium strenght. Parallel headlines. Very good loin. Good length of croup. Very good shoulder angulation. Good temperament."
AVO ERI 4 (16)                Kuvat Satu Tuominen

                                     Sitä voi välillä pitää vähän hauskaakin eikä vain tönöttää :)
 Java oli jättänyt nyt kyllä jo talvivaatteet kotiin, mutta eikös kesällä kevyemmässä olekin kivempi olla :) Tämän neidin kanssa ei voinut kyllä välillä kuin vain nauraa ja toisessa kohtaa "EI ! ! kuului varmaan toiseen kehään asti. Java on käynyt niin vähän kehissä, että sen mielestä juostessa piti yrittää kertoa kaikille, että minä olen täällä ja mä otan sut kiinni....No hauska nähdä miten menee viikon päästä Salossa....   Mutta kyllä sitä on helppo matkata tuollaisen koiran kanssa, reipas ja rohkea, tuntuu että paikassa kuin paikassa se on kotonaan :)

TERVEYSTULOKSIA:  Jeee ! Kertun lonkat B/B ja kyynärät 0/0. Nyt on neiti viimeisiltäkin kohdilta terveystutkittu ja näiltä osin suunnitelmat vuodelle 2015 voivat alkaa :D

AGILITYA:  Tänään Riku & Raija team teki kaksi nollaa ollen molemmilla kerroilla 2. Hyppyserti meni jälleen kerran kirsun edestä, mutta toivossa on hyvä elää,  kyllä se vielä heille napsahtaa. Täytyy vain todeta, että kyllä se 9v pappa vaan vielä jaksaa  < 3
Riina & Piiku tekivät myös ainakin yhden tulosradan 10/4. (jos muistan oikein...). Riina varmaan jossain vaiheessa valaisee mua paremmin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti