perjantai 18. lokakuuta 2013

Kun laahaa perässä niin laahaa...

Eli päivitykset kyllä tosiaankin laahaa aika paljon perässä ja siksi pelkäänkin, että jotain varmasti unohtuu. Joten pistäkääpä minulle kauniisti muistutus, jos joku jää asioista pois ;)
Mutta siis agilityrintamalla on ainakin tullut kivoja uutisia.
5.10. leivottiin Rikun lapsukaisista ensimmäinen  FI AVA ....HALIVAARAN KEVÄÄN TULINE FLICKA "Stella", omistaja ja ohjaaja Sanna Ahola. Onnea Onnea Onnea Sanna ja Stella ja tietysti myös kasvattajat Eija ja Harri < 3 . H-AVA ei myöskään ole tällä parilla kaukana, ei varmasti :)
Koiranet laahaa myös "vähän" jäljessä, joten ihan tarkkaa tietoa tämä ei ole, mutta tässä muutaman muunkin Rikulaisen menoa tällä hetkellä:
CLOUDGARDEN'S FAST FELLOW kisaa kolmosissa ja omaa jo kaksi agisertiä.
CLOUDGARDEN'S FAMOUS FLIRT kisaa kolmosissa.
RONJA, kotoisammin "Hertta", nousi juuri kakkosiin ja omaa nyt jo ensimmäisen luvan sieltäkin (päivitetty 10.11.13).
HALIVAARAN KEVÄÄN SYDÄNKÄPYNE, Papu,  kisaa kakkosissa.
HALIVAARAN KEVÄÄN ENSI KUKKANE, Pipa, kisaa ykkösissä.
SNOWPAW ACORN, Luca, kisaa kolmosissa ...(päivitetty 19.11.13.)
Että aikas kivasti nuo pikkurikut on isän, ja tietysti emänkin jäljillä kulkeneet :)
Ja ihan näitä Shetuppilaisiakin on radalla käynyt. Sissikin taas pitkästä aikaa ja ihan hienolla menolla.  8.9. tämä kaksikko nappasi 0/3.sija. Seuraavaksi 12.10. kaksi rataa joista 0/6.sija (47), 0/15 (53).
Riku 12.10. tuloksilla 0, 10 ja HYL.
 1.9.2013.....
Ip.MynSK
Agility Seuramestaruus 2013 Medi                                               kuva Raija Småträsk


Siinä taisivat olla viimeiset agitulokset...ehkä :)
Ja sitten muuta uutta on ainakin se, että nyt ovat kolme seuraavaa S-typykkää tarkastettu ja tuloksia odotellaan kennelliitosta muutamien viikkojen sisään. Oma kävi kokovartalotarkissa ja polvet oli 0/0, selkä näytti hyvältä, kyynärät näytti hyvältä ja lonkat A:t, ehkä B:t. Eli hienoilla tuloksilla jäätiin odottelemaa, kiitos Hilpille ! Eilen kävivät sitten Nonna ja Java ja kyynärät näytti oikein hyviltä, lonkat sitten A-B mutta tuskin huonommat ainakaan :) Yksi jäi nyt sitten tarkastamatta, mutta mistä sitä tietää, vaikka vielä saatais tuo Karakin jossain kohtaa tarkastettua. Ja eihän sillä mikään kiire olekaan, alta 2v nämä vielä ovat muutenkin, että aikaa riittää....
Että semmosii pohtii taas välillä hän, joka niin huonosti välillä pitää täällä yhteyttä maailmaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti