tiistai 10. heinäkuuta 2012

Matkalla maailmalla ja ihan kotosuomessakin....

Kesä jatkuu .... ai mikä kesä. No tämä ihan meidän oman ihanan maan kesä. Ja eiköhän ne kesäkelitkin vielä tule, ainakin hetkeksi ennen syksyä ja talvea, tai ainakin ennen ensi kesää :)
Kauheasti ei ole shetuppilaisten rintamalla tapahtunut kesän aikana, ei agikisoja eikä näyttelyitä. Viime pentueiden kasvua on kyllä ahkerasti seurailtu, jäihän viimeisestiä kotiin kasvamaan Nonna ponna. Vois vaikka ihan loppuun pistää muutamat kuvat heistäkin.

Matkalla maailmalla : Pepin Valkovenäjän reissun jälkeen päätin, että en kyllä enää ikinä halua tuntea sitä ikävää kun pömppis on pois kotoa. No sattuma puuttui taas peliin ja kuinka ollakaan, Peppi lähti taas matkalle ilman äiskää. Ystäväni Sirpa oli lähdössä koirineen Latviaan näyttelyyn, mutta ennen näyttelyä yksi koirista joutui jalkaleikkaukseen ja puoli leikilläni ehdotin, että koita jos saat Pepin vaikka vaihdettua tilalle. No Sirpa pisti heti kyselyt menemään ja muutaman päivän mietinnällä sitten Pepin tiedot varmistettiin Kaisan tilalle. Auts miten alkoi ajatukset pyöriä päässä. No jos johonkin luotan, niin Sirpaan ja tiesin että tyttö lähtee hyvissä käsissä matkaan.
7.7. Lauantaina aamulla alkoi ihan hirveä jännittäminen, koska tulee tekstari miten meni ja onko kaikki ok. Kahvia meni ja Kati parka remppas vessassa ja  ja ja.... Sit se tuli, puhelu.... tietää ehkä hyvää :D
Peppi oli ollut VAL ERI 1 PN3 SERT ja siis tuo kotiin uuden titttelin LV MVA :)))) Kiitos Sirpa !


Tässä Latvian sertiruusuke sekä serti- ja valioarvolomakkeet. Sirpa anoi paikan päällä valioarvon ja siitä pitäisi myöhemmin sitten saapua diplomi seka valioruusuke. Lisätään vaikka nekin sitten myöhemmin tänne.



Meidän pieni sininen metsänkeiju on nyt sitten
BY MVA LV MVA ja syksyllä alkaa sitten se viimeisen Suomen sertin metsästys.... joka minun tuurilla kestää taas kauemmin kuin hermot sallii.


Kuva Aila Laitinen


Ja tässä sitten viimein ihan virallinenkin todistus :)


Matkalla kotosuomessa:
8.7. lähdin Karjaalle näyttelyyn Ailan seuraksi ja jännittään myös Aavan kehää. Aava on viimeksi kiertänyt kehää toukokuussa 2010, joten kyllä jo oli aikakin, vai mitä Sari :) Ja oli heitä ihana katsella. Aava vain on niin kaunis. Ja hienolla arvostelulla Aava sai ERIn, mutta ei sijoittunut enää isossa avonartturyhmässä. Mutta ihanaa että vihdoin ja viimeinen he olivat kehässä asti.

Jospa Aavasta saatais vielä lisääkin näitä näyttelytuloksiakin tälle vuodelle ; D

2.7. käväistiin Salossa siskotreffeillä, eli Karaa ja Lumea leikityttämässä. Että on tytöistä kasvamassa suloiset ladyt. Itse näen niissä niin valtavasti Luciaa, mutta Tanjan mielestä tunnistaa heti Teron lapsiksi. No fifty-fiftyhän ne pitääkin olla :) Tosi ihanat luonteet molemmilla <3
                                                   Lumi ja Kara, kukkaisneidot, reilut 7kk

Yritetäämpä vaikka seuraavaan päivitykseen löytää kivat kuvat viimeisen pentueen tyttösistä, vaikka semmoset 5 kuukautiskuvat ..... neidit pelkkää jalkaa ja sillee :)) Mutta ihania bambeja ne on kaikki <3


1 kommentti:

  1. ONNEA Peppi Pömppijän uudesta valionarvosta!! :D

    Terkkuja lähettelee myös kaverit Tuikku ja Aava

    -Tiina

    VastaaPoista