tiistai 8. toukokuuta 2012

Näyttelyitä taas vaihteeksi ;D

Näyttelyitä ja tietysti sitten viikonlopun molempina päivinä. Onni onnettomuudessa siinä kohtaa, että kumpikaan ei ollut hornan tuutissa asti :))
Lauantaina 5.5. matkattiin Erikan kanssa Harjavaltaan. Mukana Peppi ja Erikan Manna ja Nemi, jälkimmäinen vain turistina. Ilma oli oikea "koiranilma" :( Vettä satoi ja oli kylmä. Ei auttanut vaikka oli kerrospukeutumista harrastettu. Ja jos ilma oli huono, niin tuomari oli jotain sanoin kuvaamatonta.... ja kehäsihteereitä sai yksi sun toinen käydä neuvomassa työssään. Oikeesti, tämä olisi kyllä pienen palautuksen aiheista toimintaa. Pääväri tällä meidän tuomarilla oli sininen (EH), kahdella muulla tuomarilla oli varmaan ihan yhtä mielenkiintoiset toiminnot. Jopa veteraanikehässä oli jo tarjottu koirille sertejä ??? Eli siis meillä oli rodussamme koirat jaettu kolmelle eri tuomarille. Mutta siis minä tutustuin vain tähän yhteen ja luulempa, että se saa jäädä ainoaksi kerraksi. No Peppi esiintyi kyllä hienosti, vaikka emäntä olikin jo mielessään päättänyt kuka voittaa ja millä nauhalla me ulos tulemme. Yllä pylläri me saimmekin ERIn ja loppu pelissä hävisimme ystävillemme Kaisalle&Sirpalle. SA:ta tuomari jakoi todella niukasti, joten eipä sitäkään sitten toiselle sijalle jaettu....
Harjavalta RN 5.5.2012 White Coastal Little Blue Avatar.
21 month old. Correct type. Correct head. Good neck and topline. Correct front. Good angulation behind. Good carried tail. *** NUO ERI 2 / Sanja Vretenicic, Montenegro

 Peppi Harjavallassa Sirpa Armisen kuvaamana.    "I Love my Peppi" <3 Pikku ilopillerini.

Sunnuntaina 6.5. ajelin sitten kaikessa rauhassa kohti Raumaa Pepin kanssa kun ystävä soitti ja kyseli missä päin sitä ollaan, nartut taitaa alkaa ihan kohta. Ja minä vasta Laitilan kohdalla... Hiukan teki mieli kääntyä ympäri ja palata kotiin. Ja ehkä niin olisi kannattanutkin tehdä. Tuomari ei paljoa ollut kummepi täälläkään näyttelyssä, Pepin kohdalla vielä huonompi ;) Eli jälleen luokkansa toinen mutta vain EH:lla... Nyt sentäs aurinko välillä paistoi, eli ilma oli ihan jotain muuta kuin eilinen. Kylmän oloista oli joka tapauksessa, eli lähdin kotiin päin jo ennen kuin edes nartut kaikki oli käyty läpi. Alla arvostelu suomennettuna, ainakin sinne päin:
Rauma show 6.5.2012 Elzbieta Chwaliborg/ Puola, EH2
Kaunis malli, oikea eturinta, riittävän syvä rintakehä. Oikea luusto ja tassut. Hyvä kaula ja selkälinja. Vahva takaosa. Hyvä turkki (hiukset :). Hieman kevyesti kannetut korvat.

 Peppi Raumalla Sirpa Saaren kuvaamana.   Mun oma jättikorva <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti