keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Pepin misseilyretki Valkovenäjälle


Ja niin siinä sitten kävi, että herkkänä hetkenäni (oikeasti se oli vaikea päätös) menin lupaamaan, että annan Pepin Armisen Sirpan mukaan Minsikiin kahteen KV näyttelyyn. Olin tuota näyttelyä miettinyt itsekin, mutta Sofin ihana vaavien odotus vei voiton arvojärjestyksessä ja jätin matkahaaveet. Kunnes ihana ystävä tarjosi apukättään ja.... no jokusen päivän mietittyäni päätin aarteeni sitten matkaan luvata. Ja jos jollekin uskallan, niin juuri Sirpalle.
Tostaina 23.2. kiikutin sitten Pepin ja Sirpan & Kaisa-sheltin Hesan Länsisatamaan ja itkua vääntäen käänsin sitten auton nokan kohti Turkua. Kuinka voikin ikävä iskeä saman tien. No perjantaina sitten sain helpottavan tekstarin, että prinsessat on mahtavia matkalaisia ja että hotelliin on sitten päästy. Ja ei kun jännittämään sitten näitä lauantain ja sunnuntain skapoja. En tiedä kestäiskö mun maha enää toistamiseen tämmöstä jännitystä ja ikävää.
Lauantai oli molemmille tytöille tosi hieno päivä. Sirpan Kaisa oli avonarttujen voittaja sertillä ja vielä PN2 ja V-CACIB. Onnea <3
Peppi oli lauantaina nuorten luokan voittaja sertillä ja PN3. Tuomarina NATALIA BULELIK (Valko-Venäjä). Arvostelu: "Eleganttinen,sopusuhtainen,pentumaiset korvat,kuiva pää,kaunis ylälinja,oikea eturinta,hyvät kulmaukset ja raajat,vapaat liikkeet,kaunis väri."
Sunnuntaina Peppi voitti jälleen nuorten luokan, sai sertin ja oli PN2 V-CACIB. Tuomarina RATIBOR RALE CEKIC (SERBIE). Arvostelu: "Erittäin hyvä tyypinen,hyvä pää,erittäin hyvä ylä ja alalinja,erinomainen karvan laatu."
Näin ollen Pepistä leivottiin matkalla Belarussian champion, BY CH White Coastal Little Blue Avatar :)))
Kuva on napattu venäläiseltä colliepalstalta.
Kiitos Innalle arvostelun suomentamisesta. Ja kiitos jälleen kerran tästä ihanasta sinisestä prinsessastani, unelmastani.
Maanantaina hain sitten neidin takaisin kotiin ja eipä tässä voi muuta sanoa, kuin että tällaisia eroja en taida kovin pian taas haluta. Mulla oli niin suunnaton ikävä ilopilleriäni.
Kiitos Sirpa Pepin reissuun viemisestä ja upeasta handlauksesta. Ja Kaisalle kiitos Pepin puolesta taatusti mukavasta matkaseurasta <3

3 kommenttia: