sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Syyskuun alkua Tampereella

No niin, vuoden viimeisin näyttelykin sitten takana. Ja yksi vuoden toiveista saavutettu. Eli lauantaina 4.9. lähdettiin aamusta Kaijan kanssa ajamaan kohti Tamperetta. Ja mukana tietysti Kirppu, jolle suurin toivein lähdettiin hakemaan sitä viimeistä tulosta ykkösruusuketta varten. No päivä oli siltä osin täydellinen, sillä Kirppu oli kymmenestä nuorten luokan nartusta kolmas ja vielä ERI:llä. Loisti siinä sitten ilosta sekä kasvattajan että omistajan kasvot, kun homma oli sit purkissa. Kirpun saldo siis kolmesta osallistuneesta näyttelystä EH ja 2x ERI. We are happy :D

Näyttelypäivä ei kuitenkaan alkanut Kirpusta, vaan ensin etsin käsiini Rikun pojan Kasperin, jonka tiesin olevan näyttelyssä. Aikaa tehdä tuttavuutta ei jäänyt paljoakaan, sillä junnu-urokset olivat jo kehässä. Tein poitsulle kuitenkin pikatrimmauksen ja siitä sitten vain Kassu ja omistaja kehään. Ja hienosti meni heilläkin, poitsun toinen näyttely ja tästä siis nuo eri3. Onnea Anu ja Kassu !

Sitten olikin jo vuorossa Lassin ensi esiintyminen veteraani luokassa. Kolmesta vetskusta tuomari sitten valitsi Lassin eri ykköseksi ja lopulta vielä parasuros luokasta nappasi PU4 sijalle. Lopullinen saldo täyttyi vielä VSP veteraanilla. Olipas taas ihana esittää Lassia ja erityiskiitos Helin äidille päivän seuraneitiydestä. Mihinkäs me enää Heliä tarvitaankaan ;)))) Vitsi vitsi, oikeesti olis kiva saada Helikin taas Lassin kanssa kehään. Mutta onnittelut sinne Janinalle kotiin, sulla on iiiiiiihana sininen mies <3Ja täällä kotosalla Lucia ja pennut voivat hyvin. Oikein hyvin, ovat pieniä maidon täytteisiä marsuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti