torstai 19. elokuuta 2010

Näyttely- ja agilityviikonvaihde

Että voi koulutyön alku saada pienen koulusihteeri paran ihan rikkipoikki väsyneeksi. Mutta kunnon viikonloppu kivan koiraharrastuksen parissa tuo taas uutta puhtia alkavaan viikkoon... vai mitä :) Eli siis tiedossa oli aamusta iltaan ystävien tapaamista, hömppää jutustelua ja kaikkea kivaa.
14.8. oltiin Raisiossa Kirpun kanssa, pikkuneidin toisessa näyttelyssä. Toiveella "tulisi edes se EH" lähdettiin aamulla matkaan. Jossain vaiheessa sitä toivoi vieläkin kovemmin, että please, helly nyt ja anna se EH (meillä kun suuren suuri tavoite tälle vuodelle olisi näyttelyruusuke ja mamma heräsi vasta tässä vaiheessa koko asiaan. Kirppu esiintyi kuin vanha tekijä, kauniisti söpöstellen (kiitos kuuluu Kaijalle koulutuksesta ! ). Meinasi mamma tippua polvilleen hämmästyksestä, kun kehäsihteeri tuo meille vaaleanpunaista muovinauhaa... excelent Kirppuliina :))) Neiti taisi tajuta asian, sillä häkin luo ei enää ravannut neitikoira vaan kumipallo.. pomp pomp pomp :D Vielä olisi sitten kaksi näyttelyä tälle vuodelle ja niistä siis suuren suuri toive siitä viimeistä tuloksesta ruusukkeeseen. Toivoooooo toivoooo toivooo !
Kaunis Emmakin näyttäytyi Raisiossa ollen valioluokan eri3. Hienoa Emma ja Krista ! Ja Emman tytär Ebba oli hienosti PN3, siitä onnittelut Carinalle !
Tässä alla muutamia Sainion Sarin ottamia kuvia näyttelystä. Kiiiiiiiiiiitos Sari <3
Shet Up Precious OneFI & EE MVA Shet Up Heiress Of Time


15.8. lähdettiin aamun valjetessa tyttöporukalla agilityn shelttimestaruuskisoihin Kirkkonummelle. Tyttöporukka = Salla, Raija, Pirkko ja minä. Sekä koirista Venla, Riku ja Vili. Kaksi jälkimmäistä osallistuivat vain shelttimestaruuskisoihin, mutta Venla yritti napata sitä viimeistä nousu nollaakin ennen näitä loppukisoja. No nollaa ei tullut, mutta hienosti yhdellä radalla vitosella 3.sijalle. Kyllä se nolla sieltä tulee, I belive in You !!! Kaikki kolme pääsivät kuitenkin kisaamaan myös shelttimestaruuksista. Venla teki hylyn, mutta pojat tulokset. Ei päästy palkinnoille, mutta päivä oli tosi kiva ja antoisa kaikin puolin. Kotona sitten taas illalla yhdeksän aikaan. Eli pitkät päivät kun lauantainakin olin kotosalla vasta melkein iltasella.

Nyt meillä jännitellään sitten ihan toisenlaista juttua ja toivottavasti siitä voi päivitellä sitten seuraavaksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti