maanantai 25. lokakuuta 2010

Syyskuu meni ja niin kohta lokakuukin

Pistetäämpä tapahtumia ylös taas täällä bloginkin puolella, on taas jäänyt unohduksiin pidemmäksi aikaa. Toivottavasti muistan kaiken tärkeän tältä ajalta.

Syksy saapui Turkuunkin, niin kuin joka vuosi. Onneksi ei mitään kauhean sateista syksyä ole vielä saatu, paljon on päässyt vielä ulkoilemaan koirien kanssa. Ja mikä hienointa, nämä kaksi uusinta Shet Uppilaistakin ovat saaneet tutustua ulkoiluun ja opetella tekemään tarpeensakin sinne. Ja täytyypä myöntää, fiksuja tyttöjä ovat olleet :)
Perjantaina 22.10. muuttikin Milla iskä Rikun luokse asumaan.

Kiitos Raijalle ja perheelle luottamuksesta edelleenkin kasvatatustyöhöni ja yhteistyöhömme. Qamomilla siirtyi perheeseen sijoituskoiraksi ja toivottavasti jatkaa joskus aikoinaan sitten isänsä sukua kasvatustyössäni.
Qasandra jäi vielä hetkeksi asustelemaan meille. Ei voi yksin kertaisesti luopua molemmista samaan aikaan.
18.9. osallistui neljä kasvattiani paimennuksen saloihin. Eli Turun shelttikerho järjesti paimennustapahtuman, jossa pääsimme tutustumaan siihen, mitä paimennus on. Ja jokaiselle koiralle oli varattu myös kaksi eri osiota harjoitella ko toimintaa.
Kasvateistani mukana olivat Aava ja ohjaaja Sari, Kirppu ja ohjaaja Kaija, Riku ja ohjaaja Raija , Venla ja ohjaaja Salla. Kuvaotoksiani löytyy täältä:
http://picasaweb.google.fi/katriina.kauhaniemi/Paimennus18910#
Aivan upea päivä, vaikka sitä nyt ei sään puolesta voinut siksi kutsua. Mutta tätä on saatava kyllä keväällä lisää ja toivottavasti pääsisi itsekin ihan kokeilemaan miltä se tuntuu. Kiitos Sirpalle tämän paimennuksen järjestämisestä kerholaisille !
3.10. täytti meidän oma pikkarainen Essi jo 8v. Siis muka veteraani, eihän sitä hymyilemättä niellä.

Meidän kaunokainen Essi, Happy Master´s Everlasting Joy.
6.10. täyttivät myös Essin ja Rikun pojat Speedy ja Hurtti 2-vuotta. Onnea Onnea Onnea pojat <3 Niin se aika rientää.
9.10. oli taas agilityaiheinen päivä ja Riku kisasi kolmen radan verran. Ja upeasti kisasikin, triplanollat :))) Sijoituksilla 3., 5, ja hyppikseltä 2. Oootte te vaan hyviä team Raija & Riku <3
11.10. kävivät Q-tytöt pentutarkistuksessa ja molemmat todettiin silmäterveiksi ja muutenkin terveiksi. Ja tytöt oli oikein extra reippaita koko reissun ajan. Samalla tarkastettiin myös Sofi-tädin silmät ja edelleen oli rouva cea-vapaa ja ilman ripsiä. Kiitos Marjaanalle tarkistusmahdollisuudesta ja kiitos Kaija-siskolle lääkärikäynti seurasta ja avustamisesta !
23.10. Riku kisasi jälleen ja nyt kaksi rataa joista molemmista nollat ja 4.sijoitukset.
24.10 kisasi vuorostaan Venla, joka oli edellisenä sunnuntaina napannut viimeisen 0-tuloksensa ja siirtynyt kakkosiin. Eli nyt siis ensimmäiset kolme rataa 2. luokkalaisena. Ja voisiko paremmin mennäkään. Kahdesta ekasta 0 ja sijoitus 1. ja 2. ja molemmista luvat. Kolmas rata oli niin lähellä nollaa, mutta yhdellä kiellolla sitten tulos 5 ja sija 2. Mä olin pakahtua ylpeydestä kun katsoin näiden kahden työskentelyä, UPEETA !!!
Että tämmösiä on taas tapahtunut tässä päivittelyn välissä. Ja sain jopa päiviteltyä vähän kotisivujakin, vihdoin ja viimein. Tosin paljon on vielä tekemättäkin....