torstai 4. elokuuta 2016

Y-pentue 2.7.2016

No hupsista sentään, on jäänyt päivittämättä oikeinkin ihana ja tärkeä asia. Eli Y-pentueeni näki päivän valon 2.7.2016.  Pentuja syntyi seitsemän, mutta näistä kaksi oli kovin kovin pieniä ja eivät sitten jaksaneet matkaansa jatkaa. Viisi oikein elinvoimaisen oloista pentua kuitenkin koppaan jäi tuhisemaan ja nämä ihanuudet ovatkin nyt sitten jo  muutaman päivän päästä 5 vkoa. Näistä 4 on trikkinarttua ja ainokainen soopeli on sitten se pikkuveli.  Ja juu, yritän saada heistä uusia kuvia viikon vaihteessa :)
Laitan linkin 3vkon kuviin, jotka on ottanut ihana ystäväni Tuomisen Satu.

Tässä vielä kuitenkin pentueesta enemmän :
Emä Nonna, Shet Up She's The One. Kuva Sari Sainio
Isä Paavo, FI MVA LV MVA BY MVA Helskon Pavarotti. Kuva Jasmine Rautapuro
Pennut parin vuorokauden ikäisenä. Soopeli on uros, muut tyttöjä  < 3


Pentueen sukutaulun löydät täältä : Y-pentue
Ja täältä linkistä niitä ihania Satun ottamia kuvia : Nonnan aarteet 3 vkoa

Sellaista haipakkaa ollut koko kesä, oikea pentukesä, että olen tosiaan unohtanut tännekin kokonaan asioista päivitellä. Mutta asiat on taltioitu omiin muistoihin ja koitetaan niitä sitten jakaa sen minkä ehtii ja muistaa :)

Tässä muuten ihania ystävien kuvia myös X-pentueesta, kannattaa käydä katsomassa :)
Tiidan pennut 5 vkoa, kuvat Niina Kaanela
Tiidan pennut 7 vkoa, kuvat Satu Tuominen
Nämä ihanuudet ja siniset rakkauden ovatkin jo lentäneet omiin uusiin koteihinsa ja meillä on sellainen hieman rauhaisampi 1,5 vkoa tässä välissä, kunnes seuraavat pikku riiviöt aloittavat sitten pentuaitauksen ulkopuolisen elämän tutkimukset. Kyllähän tämä kesä on ollut yhtä haipakkaa ja välillä väsyttää ihan aikuisen oikeasti, mutta päivääkään en vaihtaisi, enkä yhtään näistä pienokaisista.