perjantai 18. lokakuuta 2013

Kun laahaa perässä niin laahaa...

Eli päivitykset kyllä tosiaankin laahaa aika paljon perässä ja siksi pelkäänkin, että jotain varmasti unohtuu. Joten pistäkääpä minulle kauniisti muistutus, jos joku jää asioista pois ;)
Mutta siis agilityrintamalla on ainakin tullut kivoja uutisia.
5.10. leivottiin Rikun lapsukaisista ensimmäinen  FI AVA ....HALIVAARAN KEVÄÄN TULINE FLICKA "Stella", omistaja ja ohjaaja Sanna Ahola. Onnea Onnea Onnea Sanna ja Stella ja tietysti myös kasvattajat Eija ja Harri < 3 . H-AVA ei myöskään ole tällä parilla kaukana, ei varmasti :)
Koiranet laahaa myös "vähän" jäljessä, joten ihan tarkkaa tietoa tämä ei ole, mutta tässä muutaman muunkin Rikulaisen menoa tällä hetkellä:
CLOUDGARDEN'S FAST FELLOW kisaa kolmosissa ja omaa jo kaksi agisertiä.
CLOUDGARDEN'S FAMOUS FLIRT kisaa kolmosissa.
RONJA, kotoisammin "Hertta", nousi juuri kakkosiin ja omaa nyt jo ensimmäisen luvan sieltäkin (päivitetty 10.11.13).
HALIVAARAN KEVÄÄN SYDÄNKÄPYNE, Papu,  kisaa kakkosissa.
HALIVAARAN KEVÄÄN ENSI KUKKANE, Pipa, kisaa ykkösissä.
SNOWPAW ACORN, Luca, kisaa kolmosissa ...(päivitetty 19.11.13.)
Että aikas kivasti nuo pikkurikut on isän, ja tietysti emänkin jäljillä kulkeneet :)
Ja ihan näitä Shetuppilaisiakin on radalla käynyt. Sissikin taas pitkästä aikaa ja ihan hienolla menolla.  8.9. tämä kaksikko nappasi 0/3.sija. Seuraavaksi 12.10. kaksi rataa joista 0/6.sija (47), 0/15 (53).
Riku 12.10. tuloksilla 0, 10 ja HYL.
 1.9.2013.....
Ip.MynSK
Agility Seuramestaruus 2013 Medi                                               kuva Raija Småträsk


Siinä taisivat olla viimeiset agitulokset...ehkä :)
Ja sitten muuta uutta on ainakin se, että nyt ovat kolme seuraavaa S-typykkää tarkastettu ja tuloksia odotellaan kennelliitosta muutamien viikkojen sisään. Oma kävi kokovartalotarkissa ja polvet oli 0/0, selkä näytti hyvältä, kyynärät näytti hyvältä ja lonkat A:t, ehkä B:t. Eli hienoilla tuloksilla jäätiin odottelemaa, kiitos Hilpille ! Eilen kävivät sitten Nonna ja Java ja kyynärät näytti oikein hyviltä, lonkat sitten A-B mutta tuskin huonommat ainakaan :) Yksi jäi nyt sitten tarkastamatta, mutta mistä sitä tietää, vaikka vielä saatais tuo Karakin jossain kohtaa tarkastettua. Ja eihän sillä mikään kiire olekaan, alta 2v nämä vielä ovat muutenkin, että aikaa riittää....
Että semmosii pohtii taas välillä hän, joka niin huonosti välillä pitää täällä yhteyttä maailmaan :D

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Rakas Sofi 26.2.2005 - 25.9.2013

En ole pystynyt päivittämään tätä asiaa aikaisemmin ja nytkin...itkun läpi yritän saada ensimmäiseks,i Marjaanan ajatukset tähän liitettyä.
Sofilla todettiin virtsarakossa kasvain vain vajaa viikko ennen leikkauspäivää. Leikkauksessa todettiin kuitenkin, että Sofin on parempi saada nukkua pois....

*********************'
" Tänään on se päivä,
kun minun matkani on kuljettu loppuun.
Olen sairas ja voimani ovat ehtyneet, älä siis pyydä minua jaksamaan pitemmälle, 

vaan pidä minua sylissäsi ja kerro minulle kaikista yhteisistä vuosistamme. 
Silitä turkkiani niin kauan kunnes olen kulkenut rajan yli ja sydämeni on sammunut. 
Muistele minua, mutta älä takerru minuun, vaan jatka eteenpäin.
 Kun aika koittaa, kohtaamme jälleen, emmekä eroa enää koskaan"

Sofi, "Pööpi", Shet Up Mother's Legacy syntyi 26.2.2005 ja kuoli 25.9.2013. Sofi syntyi kahden pennun pentueeseen Riku-veljen kanssa. Sofille syntyi kaksi pentuetta, yhteensä kymmenen hienoa shetlanninlammaskoiraa. Meille rakas Pööpi oli perheen ilo, ihana koira kaikinpuolin. Nyt koti on hiljainen, niin surullisen hiljainen. Kaipaamme kaikki Pööpiä, ei sitä voi kaikilta osin sanoiksi pukeakaan, miltä suru ja ero rakkaasta ystävästä tuntuu.


Marjaana , Juha, Mari ja Simo
*************************************************
"Ei pitäisi piilottaa suruaan,
eikä siirtää kauaksi tulevaan.
Syvä suru on surtava aikanaan,
- jokaisen omalla tavallaan.

Koskaan ei tiedä
onko aikaa paljon
vai vähän,
yht´äkkiä huomaa
se päättyikin tähän.
On paikkasi tyhjä ja
korvaamaton, ja
kaipuu suuri
sanaton.

Maailman ihanin Sofi, rakkauden määrää ei voi edes sanoa....
26.2.2005 - 25.9.2013.
Minä itken jälleen , itken omaa ikävää ja sitä ikävää, mitä siellä sinun omassa perheessäsi käydään läpi. Olit niin täysin yksi meidän tytöistä, istuit laumaan aina niin kuin et olisi välillä pois ollutkaan. Annoit minulle jatkoa omasta itsestäsi, annoit kymmeneen perheeseen osan itseäsi ja me kaikki muistamme sinut aina tämänkin kautta. Kiitos Sofi, kiitos kaikesta ja lepää rauhassa yhdessä äidin ja isoäidin kanssa, siellä jossain , missä koirien on hyvä olla  < 3
Kiitos Ala-Sorvarin perheelle tästä ihanasta yhteisestä matkasta,  jota saimme Sofin kanssa kulkea.  Olen ollut enemmän kuin onnellinen saadessani tämän ystävyyden ja yhteistyön mitä meidän välillämme oli, ja joka ystävyytenä varmasti jatkuu .....